Teknoloji

Twitch yetenek şovu için ön eleme yapıyor

twitch

twitch yetenek sovuTwitch yola oyunculara yönelik bir canlı yayın servisi olarak çıkmıştı. Ancak platformun kapsama alanının sadece oyuncularla sınırlı kalmayacağı da pek çok kişinin ortak düşüncesiydi. Twitch yetenek şovu ile komedi, müzik, tiyatro, ses taklidi ve sihirbazlık numaralarını izleyicilerine ulaştırmaya hazırlanıyor.

Twitch yetenek şovunu “Twitch Creative” etiketi altında sunacak. Şirketten konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, tutkusunu ve yeteneğini paylaşmak isteyen pek çok kişinin bulunduğunu ve bu nedenle Creative platformunun kapsamının sadece oyun yayınlamanın ötesine taşındığı belirtildi. Bu genişleme ile Twitch, “açık mikrofon” gecesi yapılan devasa bir kulübe dönüşüyor.

Twitch yetenek şovu için ön eleme yapıyor

Yeteneğini Twitch üzerinde sergileyenler, San Diego’da düzenlenecek TwitchCon etkinliğinde sahneye çıkma şansına sahip olacak. Bunun için kullanıcıların yeteneklerini en az dört saat boyunca yayınla sergilemeleri ve beş dakikadan kısa süren bir ön eleme videosu hazırlamaları gerekiyor.

Twitch’in açılımları sadece yetenek şovuyla sınırlı kalmıyor. ABD’de Demokrat ve Cumhuriyetçi parti kongrelerini yayınlamaya hazırlanan platform, müzikal yayınlar da yapmaya hazırlanıyor. Şirketin sadece oyun yayını yapılan bir platform olduğu günler geçmişte kalmış gibi gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER