Eğlence

Twitch Xbox One uygulamasında Tomb Raider izleyenleri ödüllendirecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

twitch-xbox-one-tomb-raider-111115

Canlı yayın platformu Twitch, Xbox One uygulamasında Rise of the Tomb Raider oyununu izleyenlere oyun puanı armağan edecek. Buna ek olarak, tüm platformlardaki izleyiciler oyun Keşif Modu’ndayken oyuna etkide bulunabiliyor. İzleyiciler oyunun akışına etki yapabilecek iki kart seçerek Tomb Raider oyuncuları için işleri değiştirebilecek.

Bu kartlardan biri sağlığın yeniden toparlanması özelliğini ortadan kaldırırken, bir diğeri düşmanlara ekstra koruma sağlıyor. Oylama pencereleri altı dakikada bir açılıyor. Bunun için oyunun Twitch Xbox One uygulaması aracılığıyla yayınlanması gerekiyor.

Twitch Xbox One uygulaması üzerinden Rise of the Tomb Raider’ı izleyenler, yayın sahibi bazı etkinlikleri aktif hâle getirdiğinde 500 oyun puanı kazanacak. Söz konusu etkinlikler arasında yan görevler, meydan okumalar, özel başarılar bulunuyor. İzleyiciler kazandıkları puanları Keşif Kartı Paketleri satın almak için kullanabiliyor. Bu paketlerde Keşif Modu’nda kullanılabilecek yükselticiler, silahlar ve kostümler yer alıyor. İzleyicilerin kazandıkları puanları 30 gün içinde harcamaları gerekiyor. Paketlere Rise of the Tomb Raider’ın ana menüsündeki Hediye başlığı altından erişilebiliyor.

Rise of the Tomb Raider’ı hem bir oyun hem de bir aksiyon filmi olarak tanımlamak mümkün. Dolayısıyla oyunu canlı olarak izlemenin keyifli bir deneyim yaşatacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER