Eğlence

Twitch Watch Parties iOS ve Android’e geliyor

Twitch watch parties veri sızıntısı

Amazon’un sahibi olduğu Twitch, Watch Parties özelliğini iOS ve Android’de de kullanıma açıyor. Söz konusu özellik, yayıncıların Amazon Prime’daki içerikler için toplu izleme partileri yapmalarını mümkün kılıyor. Watch Parties ilk olarak eylül ayında masaüstünde kullanıcılarla buluşmuştu.

Watch Parties, Twitch’teki yayıncılara topluluklarıyla birlikte eğlenmenin farklı bir yolunu sunuyor. Ancak burada önemli bir noktayı da unutmamak gerekiyor. Sadece Amazon Prime veya Prime Video abonesi olanlar bu izleme partilerine katılabiliyor.

Android ve iOS’in sisteme eklenmesiyle birlikte Twitch’te bu izleme partilerine ev sahipliği yapılabilecek cihazların sayısı da artıyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemde daha fazla Twitch yayıncısının bu özellikten yararlanmaya başlaması sürpriz olmayacaktır.

Twitch Watch Parties ile pandemi döneminin gereksinimlerine yanıt vermişti. Disney Plus, Hulu ve Amazon Prime Video’da da birlikte izleme deneyimini canlı tutacak özellikler sunulmuştu. Apple da iOS 15 ile birlikte FaceTime’a eklediği SharePlay özelliğiyle bu deneyimi yaşamanın bir yolunu daha sunmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER