Eğlence

Twitch spor yayınları için özel kategori oluşturdu

Twitch watch parties veri sızıntısı

Twitch geçtiğimiz yıl içinde canlı spor yayınlarınının izlenebildiği platformlardan biri hâline gelmiş ve spor yayınlarının platformdaki görünürlüğü de kademeli biçimde artmıştı. Spor yayıncılığı konusunda iddialı ve istekli görünen Amazon, Twitch’e spor yayınları için özel bir kategori ekledi.

Twitch’in spor kategorisinde şu anda Arsenal ve Real Madrid gibi takımların maçlarını bulmak mümkün. Önümüzdeki dönemde bu listeye Juventus ve Paris Saint Germain gibi takımlar da eklenecek. Twitch’teki mevcut NBA, NHL, RFL, UFC ve NWSL içeriklerini de yeni spor kategorisinin altında bulmak mümkün olacak.

Twitch, “twitchsports” isimli kanalını da yeniden hayata geçirdi. Bu kanalda platformda yayınlanacak spor müsabakaları ve program akışları hakkında bilgiler verilecek. Kanalın yayına başlamasını kutlamak için ABD Futbol Ligi MLS’in eski yıldızlarından Jimmy Conrad’ın sunduğu özel bir program da yayınlandı.

Amazon, Twitch üzerinden spor yayıncılığı konusundaki ciddiyetini platformda İngiltere Premier Ligi maçı yayınlayarak göstermişti. ABD’de perşembe akşamları oynanan Amerikan Futbolu Ligi maçlarını yayınlayan şirket, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Almanya’daki yayın paketlerinden birini de satın almıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER