EğlenceTeknoloji

Twitch League of Legends maçlarını anlamayı kolaylaştırıyor

twitch league of legends

Twitch, League of Legends oyuncuları için yeni bir eklenti yayınladı. Söz konusu eklenti, yayıncıların maçlardaki genel performanslarına dair detayları ve favori şampiyonlarını kullanma şekillerini sürekli ekranda tutmalarını sağlıyor. League of Legends’ı izlemenin ve oynamanın karışık olması, bu yeni eklentiyi biraz daha anlamlı kılıyor.

Eğer bir League of Legends yayıncısı bu eklentiyi yüklerse; izleyicilerine maçın skor tahtasını, oyundaki şampiyonların kullandığı ekipmanları, oyun istatistiklerini, takım arkadaşlarını ve rakiplerini görebilecekleri interaktif bir panel sunmuş olacak.

Buna ek olarak, maç geçmişi de yeni eklentinin parçaları arasında yer alıyor. Böylelikle izleyiciler, yayıncının maç sırasında hangi unsurları hangi sırayla sunduğunu da görebiliyor.

League of Legends, Twitch üzerinde en çok izlenen oyunlar arasında yer alıyor. İstatistiklerin ve bilgilerin gerçek zamanlı şekilde takip edilebilmesi, League of Legends’ı Twitch’te izleyenlerin en yoğun şekilde talep ettiği özelliklerden biriydi.

İLGİLİ HABERLER