Teknoloji

TweetDeck Mac uygulamasına alternatif arayanlar için Tweeten çözüm olabilir

tweeten

TweetDeck Mac uygulaması 1 Temmuz’da, yani yarın kapanıyor. Özellikle işi gereği TweetDeck’i uygulama olarak yoğun biçimde kullananlar şimdiden bazı alternatiflere yönelmeye başladılar. Önemli haberler için oluşturduğu uyarıları ve akışlarını tek bir bakışta görmek isteyen kullanıcılar için Tweeten iyi bir alternatif olabilir.

Tweeten temel olarak TweetDeck uygulamasından farksız. Twitter’ın profesyonel kullanıcılara özel uygulaması gibi, Tweeten da tweet’leri gösteriyor, farklı sütunlarda akışlar oluşturmanıza izin veriyor. Daha önce TweetDeck kullanmış olanlar bu uygulamanın kullanıcı arayüzünü çok tanıdık bulacaklardır.

Ancak Tweeten’ın ana TweetDeck uygulamasından daha iyi yaptığı bazı şeyler var. Öncelikle ayarlar menüsü içinde hoşunuza gidecek ve uygulamayı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmenize izin veriyor. Örneğin bildirimleri özelleştirme imkanınız var. Bir bildirim aracılığıyla bir tweet’i beğenebilir veya retweet edebilirsiniz. Ayrıca bunların ekranın hangi köşesinde ve ne kadar süre boyunca görüntüleneceğini de belirleyebilirsiniz.

Tweeten uygulaması Mac ve Windows bilgisayarlara ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca uygulama indirmek istemeyenler için bir Chrome eklentisi var. Bunu kurduğunuz zaman Tweetdeck web uygulamasının yerini Tweeten arayüzü alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER