Teknoloji

TweetDeck 1.3 sürümüyle liste yönetimi, dahili medya ön izleme gibi yenilikler geldi – Video

TweetDeck’in geçtiğimiz aralık ayında yayınlanan 1.0 güncellemesiyle birlikte kullanıcıların uzun zamandır yararlandıkları çeşitli işlevler kaybolmuştu. Ancak gelen yeni bir güncellemeyle birlikte çeşitli özellikler geri kazandırıldı, uygulama daha düzgün bir hâl aldı.

Yeni yayınlanan 1.3 numaralı yeni versiyonla birlikte liste yönetimi, aktivite ve etkileşim sekmeleri, dahili fotoğraf ve video ön izleme imkânı, yeniden tasarlanmış düzenle ve yeniden tweet’le özellikleri kazandırılıyor. Tweetdeck, Mac, Windows ve Tweetdeck.com web sitesi aracılığıyla internet tarayıcıları üzerinden kullanılabiliyor. Liste yönetimi özelliği sayesinde kolay bir şekilde yeni listeler oluşturmak ve sonrasında bu listelere yeni kişileri arama özelliğini de kullanarak kolay bir şekilde eklemek mümkün. Kullanıcı profillerine eklenen “listeye ekle” seçeneği sayesinde listeleri güncellemek daha da kolay hâle geliyor.

Etkileşimler sütununda ise bahsedenleri, retweet’leri, takip edenleri gösteriyor. Aktivite bölümüyse takip ettiklerinizin favorilerini, takip ettiklerini ve listeye ekleme hareketlerini barındırıyor. Bu sütun sayesinde yeni kullanıcıları keşfetmek ve onların paylaştıkları içerikleri görmek mümkün.

Dahili görüntüleme özelliği sayesinde akışınız üzerinde gördüğünüz paylaşılmış fotoğraf ve videoları küçük bir ön izleme penceresinde görmek mümkün oluyor. Bu küçük ön izleme penceresiyle yetinmeyenler için daha büyüğünü görme fırsatı da sunuluyor. TweetDeck’in eski sürümlerinden kalan özelleştirilebilir bildirim sistemi gibi özellikler eksilmiş olsa da, 1.3 numaralı TweetDeck sürümü dikkate değer gibi görülüyor.

Video: TweetDeck 1.3’ün Yenilikleri

İlgili – Twitter Blog

İLGİLİ HABERLER