Teknoloji

Tweetbot iOS uygulaması koyu renk modunu OLED’e uygun hâle getiriyor

tweetbot ios

Tweetbot iOS uygulamasının en yeni sürümü App Store‘da yerini aldı. Uygulamanın yeni sürümünün hedef kitlesinde öncelikli olarak iPhone X, Xs ve Xs Max sahipleri bulunuyor.

Güncellemeyle uygulamaya OLED panellerin yüksek kontrast seviyelerinden yararlanan, optimize edilmiş bir koyu renk modu ekleniyor. Apple daha önce 16 uygulamanın “gerçek siyah mod” sunduğunu açıklamıştı. Tweetbot’un da bu listenin ikinci versiyonuna girmesi muhtemel görünüyor.

Uygulamada koyu renk modu daha önce de mevcuttu. Ancak bu yeni versiyonun göze çok daha iyi görüneceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Tweetbot iOS uygulaması GIF desteğine de kavuştu

Tweetbot iOS uygulaması için yayınlanan son güncelleme, başka özellikleri de beraberinde getiriyor. Söz konusu yenilikler arasında ilk öne çıkan GIF desteği oluyor. Buna ek olarak; yenilenen profiller, yenilenen tweet durumu bilgileri, yeni uygulama ikonu, dokunsal geri bildirim desteği gibi özellikler uygulamaya eklendi. Kısacası Tweetbot yeni sürümüyle iOS kullanıcılarına yepyeni bir Twitter deneyimi vadediyor. Uygulamayı indirmek için 22,99 TL ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER