Teknoloji

Tweetbot güncellemeyle Vine ve Flickr desteği kazandı

Bilinen üçüncü taraf Twitter uygulamalarından biri olan Tweetbot gelen son güncellemeyle birlikte Vine’a yüklenen videoları gösterme imkanına kavuştu. Böylelikle daha önce Vine paylaşımlarını ayrı bir sayfada görmek zorunda kalan kullanıcıların uygulamadan ayrılmalarına gerek kalmadı. Video kontrollerinin arasında AirPlay ve tam ekranda görüntüleme de bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar paylaşılmış bir Vine videosunun bağlantısını da tweetleme imkanına sahip oluyor.

tweetbot-twitter-050213

Vine’ın Tweetbot tarafından desteklenir hâle gelmesi önemli; genelde üçüncü taraf istemciler Twitter’ın yeniliklerine bu kadar çabuk şekilde erişim fırsatı bulamaz. Anlaşılan Tweetbot bazı teknik oyunlarla kullanıcılarına avantaj ve yarar sağlamayı başarmış. Vine entegrasyonunun dışında da hoşa gidecek bazı güzellikler var. Bunlardan bir tanesi de Flickr desteğinin eklenmesi. Geçtiğimiz haftalarda kapsamlı bir yenilemeden geçen ve bu sayede kullanıcı kitlesini biraz daha büyüten Flickr üzerinde paylaşılan fotoğraflar artık Tweetbot üzerinden de uygulamadan ayrılmadan görüntülenebilecek. Tweetbot fotoğrafları gösterirken onları kaydetme, kopyalama, orijinal web sitesini görme veya bağlantısını tweetleme gibi imkanlar da sunuyor.

Öte yandan Tweetbot uygulaması iOS’teki Chrome internet tarayıcısını da destekliyor. Yani, artık herhangi bir bağlantıyı web tarayıcısı üzerinde görüntülemeyi isteyen kullanıcılar Safari’nin yanı sıra Chrome’u da kullanabilecek. Uygulamanın hem iPad hem de iPhone versiyonlarına gelen güncelleme App Store üzerinden aşağıdaki bağlantı takip edilerek indirilebilir. Bu arada uygulamanın 5.49 TL’lik fiyata sahip olduğunu da belirtelim.

İlgili >> iTunes App Store (1), (2)

İLGİLİ HABERLER