Eğlence

Yeni Apple TV için tvOS 9.1.1 güncellemesi Podcast’ler uygulamasını getirdi

tvos 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tvos 9.1.1

Apple, Apple TV işletim sisteminin üçüncü sürümü tvOS 9.1.1’i yayınladı. Yeni sürümle birlikte çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra yeni Podcast’ler uygulaması da geliyor.

Podcast’leri iTunes üzerinden dinleyen Apple TV sahipleri yeni Podcast’ler uygulaması sayesinde yeni bölümleri doğrudan ev eğlence sistemleri üzerinden dinleme şansına sahip olacak. Uygulama iCloud üzerinden iTunes sayesinde abonelikleri otomatik olarak eş zamanlayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple TV (2015) İncelemesi

Apple tvOS 9.1.1 ile ilgili başka değişiklik detayı vermiyor. Ancak diğer değişikliklerin daha çok küçük çapta ve ilk bakışta görülebilir nitelikte olmadığını düşünüyoruz. Şirket tvOS 9.2 güncellemesiyle birlikte daha geniş çapta yenilikler ve iyileştirmeler getirmeyi planlıyor.

Bu ayın başlarında beta sürümü yayınlanan tvOS 9.2 ile birlikte yeniden tasarlanmış uygulama değiştiricisi, uygulama klasörleri ve Bluetooth klavye desteği gelecek. tvOS 9.2’nin ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi henüz yok, ancak bu sürümün iOS 9.3 ile aynı zamanda gelmesini bekleyebiliriz.

Yeni Apple TV sahipleri tvOS 9.1.1 güncellemesini kablosuz bağlantı üzerinden indirebilirler.

İLGİLİ HABERLER