EğlenceManşetler

TV+ ve Exxen iş birliğiyle UEFA Şampiyonlar Ligi maçları ve daha fazlası Premium abonelere sunuluyor

tv+ exxen

Türkiye’nin önemli dijital içerik platformlarından biri olan TV+, “Süper platform” olma hedefiyle yoluna devam ediyor. Bu bağlamda, TV+ son olarak yerli içerik platformu Exxen ile iş birliğine gitti. Bu önemli anlaşma, Premium TV+ kullanıcılarına ‘Exxen TV’ kanalı üzerinden UEFA Şampiyonlar Ligi’nden yerli dizi ve film yapımlarına kadar pek çok seçili içeriği ekstra ücret ödemeden izleme olanağı sunuyor.

TV+ ve Exxen arasındaki iş birliği, sadece spor içerikleriyle sınırlı kalmıyor. Haftanın 3 günü, 4 farklı futbol şöleninin yanı sıra, Exxen’in en çok izlenen ve popüler dizileri de TV+ kullanıcılarıyla buluşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki seçili maçlar, Exxen TV aracılığıyla izleyicilerle buluşacak. TV+’ta 8. kanalda yer alacak Exxen TV, futbol severlere Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri futbolla dolu saatler yaşatacak.

22 Ağustos Salı günü saat 22.00’de UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda İskoç ekibi Rangers ile Hollanda takımlarından PSV Eindhoven arasında oynanacak maç, Exxen TV ile TV+’ta canlı yayınlanacak. 23 Ağustos’ta ise Braga ile Panathinaikos arasındaki heyecanlı karşılaşma yine Exxen TV ile TV+’ta canlı olarak ekrana gelecek.

Yerli Dizi ve filmler de TV+ ile Exxen TV’de

‘Gibi’, ‘Olağan Şüpheliler’, ‘Hükümsüz’, ‘Sadece Arkadaşız’, ‘İlginç Bazı Olaylar’ gibi sevilen Exxen dizileri de, TV+ ayrıcalığıyla Exxen TV kanalında izleyicilerle buluşacak.

Bu iş birliği, kullanıcıların içeriklere tek platformdan ulaşmasına odaklanan TV+’ın yenilikçi stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor. İçerik zenginliği ve çoklu abonelik çağının getirdiği yeni dinamiklerle, TV+ ve Exxen iş birliği, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER