Teknoloji

Türksat CeBIT’te iki yeni markasını tüketicilerin hizmetine sunuyor!

Bugüne kadar son kullanıcıya yönelik olarak Kablo TV ve Kablo İnternet hizmetlerini sunan Türksat, CeBIT fuarında iki yeni markasını basına tanıtacak. Ulaştırma Bakanı Sn. Binali Yıldırım?ın da iştirakiyle Türksat Genel Müdürü Sn. Dr. Özkan Dalbay tarafından gerçekleştirilecek basın toplantısında, Türksat?ın 2008 yılında yaptığı büyük atılımların sonuçları olan iki yeni markası hakkında medya mensupları bilgilendirilecek.

Lansmanı yapılacak markalardan birincisi dijital TV platformu hizmeti sunacak. 2?si HD (High Definition), 56?sı standart dijital ve 55?i analog olmak üzere, dünyanın çeşitli ülkelerinden toplam 113 kanalın yer alacağı bu yeni platform izleyicilere temiz, güvenlive kaliteli televizyon yayınları sunacak. Ayrıca izleyici tek bir televizyon kumandası ile interaktif hizmetlerden faydalanabilecek, müzik, oyun, film indirebilecek ve alışveriş yapabilecek.

Türksat?ın ikinci markası internet alanında hizmet verecek. Yeni markada internet erişimi, uydu destekli olarak kablo televizyon hattı üzerinden sağlanacak. Bağlantı hava koşullarından ve mesafeden etkilenmeden kesintisiz olarak sürdürülebilecek. Seçenekli ve ekonomik tarifelerle farklı kullanıcı gruplarına hizmet verilecek.

Yer: TÜRKSAT Standı 9. Salon No: 210
Tarih: 07.09.2008  Saat: 11.30

Türksat’ın basın bülteninden alınmıştır.

İLGİLİ HABERLER