Teknoloji

Turknet’ten ADSL kampanyası: Ayda 9.99 YTL’den başlayan fiyatlar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ADSL hizmetlerini kendi omurgası üzerinden sunan TurkNet, düzenlediği yeni bir kampanya aracılığıyla, ekonomik ve hızlı İnternet erişimini ücretsiz modem ve yerinde kurulum hizmetiyle birleştiriyor. Üstelik, tüm bilgisayar kullanıcılarına 9,99 YTL?den başlayan fiyatlarla İnternet?e bağlanma fırsatı sunan kampanyada aktivasyon ve kurulum hizmetleri de ücretsiz.

31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında ve sadece TurkNet?in sağladığı ücretsiz ve yerinde kurulum hizmeti sayesinde, evine ya da iş yerine ilk kez İnternet bağlatacak olan kullanıcılar, ihtiyaç duydukları teknoloji desteğini TurkNet uzmanlarından kolay ve hızlı bir şekilde alabiliyorlar. TurkNet, kullanım süresince abonelerinin akıllarında oluşabilecek her türlü soruyu da, her biri konusunda eğitimli koşulsuz müşteri memnuniyetini amaç edinmiş uzmanların tam zamanlı olarak çalıştığı, haftanın her günü ve aranan her saate hizmet veren çağrı merkezi aracılığıyla yanıtlıyor.

ADSL penetrasyonu ve rekabet arttıkça abonelerin, uygun fiyata tam hizmet kavramı çerçevesinde hızlı internet dünyasına girmek istediklerine dikkat çeken TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler konuya ilişkin şu bilgileri vurguluyor, ?Türkiye’de ADSL kurulumu ve modemi abonelerine ücretsiz sağlayan başka bir servis sağlayıcı yok. Vatandaşlar uygun fiyatlı ve hızlı internet istiyorlar, ama kurulum sırasında veya hizmet alırken sorun yaşamaktan ve yarı yolda bırakılmaktan endişe duyuyorlar. Bu nedenle hem evlerine kurulum yapılmasını hem de müşteri hizmetini aradıklarında hızlı ulaşıp cözüm bulmayı, kısacası tam hizmet sağlanmasını istiyorlar. Biz TurkNet olarak durumdan vazife çıkardık ve Çağrı Merkezi ile Türkiye geneli bayi yapımıza büyük yatırımlar yaptık. Turknet ADSL’e abone olan vatandaşlara, yeni kampanyamızla 9.99 gibi çok uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile tam hizmet anlayışında hızlı internet dünyasına dahil olma imkanı sunuyoruz? diyor.

Kampanyanın rekabet kurallarına aykırı düşmeyeceği görüşünde olan Çelebiler, amaçlarının internet pastasını daha da büyütmek olduğunu, bu durumda diğer internet servis sağlayıcıların da yatırımlarını arttırması, müşteri anlayışlarını değiştirmeleri gerektiğini belirtiyor.

Kampanya detayları ise şöyle:

Ayrıntılı bilgi: www.turk.net

Basın bülteninden derlenmiştir.

İLGİLİ HABERLER