Teknoloji

Türkiye’deki Samsung Galaxy S sahipleri de Android 2.2 Froyo güncellemesiyle tanışıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S’lere Android 2.2 Froyo güncellemesi geçen haftadan itibaren gelmeye başlamıştı. Samsung Türkiye’nin yayınladığı basın bültenine bakılırsa Türkiye’deki Galaxy S sahipleri de Froyo’nun sunduğu güzelliklerden yararlanmaya başlıyorlar.

Samsung Galaxy S’in Android 2.2 güncellemesi Samsung’a ait olan Kies aracı üzerinden gerçekleştirilecek. Galaxy S i9000 sahipleri Samsung Mobile’ın web sitesini ziyaret ederek bu aracı indirebilirler. Android 2.2 güncellemesiyle birlikte Galaxy S sahipleri Adobe Flash Player 10.1 desteği, Google Translate, Wikipedia, Dictionary gibi servisleri kullanma imkân sunan arama motoru gibi özelliklere kavuşacaklar.

Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy S İçin, Yeni Android 2.2 Güncellemesi Geliyor
Samsung Galaxy S, geliştirilmiş Android 2.2 işletim sistemi ile, mobil deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor

İstanbul, 22 Ekim 2010 – Samsung Electronics, üstün donanım ve ekran özellikleri ile dikkat çeken ve Turkcell avantajlarıyla tüketiciyle buluşturulan yeni akıllı telefonu Galaxy S için geliştirdiği Android 2.2 (Froyo) güncellemesini, Türkiye pazarına sunuyor.

Geliştirilmiş Android 2.2 işletim sistemi ile desteklenen ve Turkcell avantajlarıyla sunulan Galaxy S, cep telefonu kullanıcılarına, iyileştirilmiş navigasyon uygulamalarının yanı sıra üstün performans sağlıyor.

Android 2.2 güncellemesi, Samsung’un kendi bünyesinde geliştirdiği PC arayüzü olan Kies aracılığıyla sağlanacak. Kies’i, Samsung mobile resmi web sitesinden indirerek çalıştırmak mümkün olacak. (samsungmobile.com.tr)

4 inç Super AMOLED ekrana ve 1 GHz uygulama işlemcisine sahip Galaxy S, akıllı ve üstün özellikleriyle mobil hayatınıza yön veriyor. Android 2.2 güncellemesinin sunduğu gelişmiş özellikler arasından, navigasyonlu Google MapsTM ile kullanıcılar GPS’ten kolaylıkla yararlanabiliyor. Galaxy S’inizi kişiselleştirmenizi ve sosyal ağlara daha rahat erişmenizi sağlayan Setup Wizard’ın yanı sıra, Adobe Flash Player 10.1 ve Google*, Translate*, Wikipedia*, Dictionary*’yi kullanımınıza sunan Search in-browser gibi seçeneklerden de yararlanabilirsiniz. Android 2.2 güncellemesi, Galaxy S kullanıcıları için parmak zoom özelliği sayesinde ana ekran ve menüde önizlemenin yanı sıra düzenle yapmayı mümkün kılıyor.

Turkcell Avantajlarıyla Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S, özel fırsatlarla Turkcell müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. Faturalı hat sahibi Turkcell müşterileri Samsung Galaxy S’e,  89 TL x 24 ay veya 149 TL x 12 ay seçenekleriyle sahip olabiliyor. Ayrıca kontrattan faydalananlar 21:00-9:00 saatleri arası tüm Turkcell’lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma ile 1GB internet paketi kullanma fırsatından yararlanabiliyor. İsteyen Turkcell müşterileri ise Samsung Galaxy S’e 1.475 TL peşin fiyatına sahip olabiliyor.

İlgili – Samsung Mobile

İLGİLİ HABERLER