Manşetler

Turkcell iPhone 4S’i 16 Aralıkta Türkiye’ye getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın beşinci nesil akıllı telefonu iPhone 4S’in 2011 bitmeden Türkiye’ye geleceğini tahmin ediyorduk. iPhone 4’ün 8 GB’lık versiyonunun Türkiye’de de satışa sunulmasını iPhone 4S’in ayak seslerinin duyulması şeklinde yorumlamıştık. Yanılmamışız, Turkcell’in bu akşam saatlerinde Twitter üzerinden paylaştığı mesaja ve sonrasında ana sayfasına yerleştirdiği duyuruya göre iPhone 4S 16 Aralık Cuma günü Turkcell tarafından satışa sunuluyor.

Turkcell’in iPhone 4S için gün vermesiyle birlikte gözler Vodafone ve Avea’ya çevrilecek. Bildiğiniz gibi bu operatörler de iPhone satışı gerçekleştiriyor. Geçmişte Turkcell ve Vodafone’un iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 cihazlarını aynı gün piyasaya sürdüğünü görmüştük. Bu sefer de durumun farklı olmayacağını düşünüyoruz.

iPhone 4S’in Türkiye’de ne kadara satılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça kesin satış fiyatı da ortaya çıkacaktır. Bu zamana kadar henüz karar veremeyenler için geçtiğimiz ay yayınladığımız detaylı iPhone 4S incelememiz yararlı bir kaynak olabilir.

İlgili – Twitter (@Turkcell)
İlgili – Turkcell

İLGİLİ HABERLER