Eğlence

TV+ yılbaşında tüm kanallarını ücretsiz olarak herkese açıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Turkcell’in internet ve mobil televizyon platformu TV+, yılbaşında pandemi önlemleri kapsamında gerçekleşecek sokağa çıkma yasağı süresince tüm kanallarını, film ve dizilerini herkese ücretsiz açacak. Böylelikle 31 Aralık 00.00’dan 4 Ocak 09.00’a kadar tüm TV+ kanalları ücretsiz olacak.

Tüm TV+ kanalları, filmler ve diziler kampanya süresince TV+ abonelerine açık olacak. TV+ abonesi olmayanlar da uygulamayı indirerek hesaplarını oluşturup kampanyadan ücretsiz faydalanabilecek. Ayrıca tüm Turkcell’lilere TV+’ta geçerli 5 GB internet hediye edilecek.

The Sister Turkcell TV+ ile ilk kez Türkiye’de

TV+’ın içerik yelpazesine eklenen yeni diziler arasında, Türkiye’de ilk kez yayınlanacak olan, İngiltere’nin en büyük film ve dizi stüdyosu ITV ile Hulu ortak yapımı The Sister da yer alıyor. Platforma eklenecek diğer dizilerse Oscar ödüllü ünlü yönetmen Paolo Sorrentino’nun yönetmeni olduğu, başrolünü Oscar ödüllü oyuncu Jude Law’un canlandırdığı The Young Pope, Louise Doughty’nin aynı adlı romanından 4 bölümlük bir mini dizi olarak uyarlanan BBC One dizisi Apple Tree Yard ve Joan Lindsay’in 1967 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan Picnic at Hanging Rock olarak sıralanıyor. Yılbaşında pandemi kapsamında sokağa çıkma yasağının olacağı dört gün boyunca tüm yeni diziler de kullanıcıların keşfetmesi için açık olacak.

TV+’a Ocak 2021’de eklenecek yeni filmler arasında 2019 yapımı polisiye komedi Cinayet Süsü, yine 2019’da Türkiye’de en fazla izlenen yapım olan 7. Koğuştaki Mucize‘nin yanı sıra Your Name ve Annem gibi yabancı yapımlar öne çıkıyor.

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, müşterilerinin yeni yılda karantina süresini evlerinde aileleriyle birlikte daha keyifli geçirmelerine katkıda bulunmak için TV+ kanallarını ücretsiz hale getirme kararı aldıklarını söyledi. Tansuğ, “Önümüzdeki dönemde büyük ekran stratejimizle birlikte müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak sunduğumuz hizmetleri geliştireceğiz ve daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER