Teknoloji

Turkcell ve Türk Telekom’dan mağaza çalışma saatlerinde koronavirüs düzenlemesi

turkcell türk telekom

Turkcell ve Türk Telekom yeni tip koronavirüsle mücadeleye yönelik önlemleri kapsamında mağazalarıyla da ilgili bir düzenlemeye gitti. İki telekom operatörünün alışveriş merkezlerindeki mağazaları bugün itibarıyla kapanırken, diğer mağazalarının çalışma saatlerinde de azaltmaya gidiliyor.

Bugün akşam saatlerinde Turkcell abonelerine gönderilen mesajda, AVM içi mağazaların bugün itibarıyla kapanacağı belirtiliyor. Diğer mağazalar da pazar günleri kapalı olacak. Diğer günlerde ise AVM dışındaki mağazalar 12.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Turkcell, bu uygulamanın ne kadar süreyle geçerli olacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Bununla birlikte şartlar normale dönünceye kadar bu uygulamanın devam edeceğini söyleyebiliriz.

Aynı yönde bir duyuru, akşamın ilerleyen saatlerinde Türk Telekom tarafından yapıldı. Abonelere gönderilen yazılı mesajda Covid-19 ile mücadeleye yönelik alınan önlemler kapsamında, AVM içi mağazaların 21 Mart itibarıyla kapatılacağı belirtiliyor. Diğer mağazaların da pazar hariç her gün 12.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceği belirtiliyor.

Vodafone ise mağazalarının çalışma saatleriyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Telekom operatörü, daha önce sosyal medyada paylaştığı bir mesajda mağazalarında sağlık ve temizlik konusunda gerekli tüm önlemleri aldığını kaydetmişti. Ayrıca bütün işlemlerin mağazalara gelmeden, Vodafone Yanımda uygulamasıyla gerçekleştirilebileceği mesajını da paylaşmıştı.

İLGİLİ HABERLER