Teknoloji

Turkcell T50 Android Lollipop güncellemesi görmeyecek

turkcell-t50-inceleme-00010

Turkcell’in yeni Android telefonu Turkcell T60’ın tanıtıldığı basın toplantısının soru cevap bölümünde konu Turkcell T50’ye ve güncellemelere geldi. Turkcell’in geçen yıl piyasaya sunduğu T50’nin Android Lollipop güncellemesini almayacağı kaydedildi. Bu durum Turkcell T50’nin Android 4.4 sınırları içinde gezinmeyi sürdüreceğini gösteriyor.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Turkcell T50’nin Lollipop güncellemesini almayacağını, buna rağmen güncellemelerin süreceğini, çeşitli performans ve güvenlik iyileştirmelerinin sunulacağını dile getirdi.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Turkcell T50 İncelemesi[/quote_box_center]

Terzioğlu, Lollipop deneyiminin Turkcell T60 ile birlikte sunulacağını kaydetti, bu telefona Lollipop güncellemelerinin sunulacağını dile getirdi.

Daha geçen yıl satışa sunulan Turkcell T50’nin Android’in en son sürümü Lollipop’a güncellenmeyecek olması kullanıcılarını üzecektir. Anlaşılan o ki, Turkcell Lollipop ile ilgili bütün planlarını yeni akıllı telefonu Turkcell T60 üzerine yapmış durumda. Ancak umarız ki, bu yılın sonlarında çıkacak olan Android M sürümünü gelecek yıl içinde Turkcell T60’da görmemiz mümkün olur.

İLGİLİ HABERLER