Manşetler

Turkcell T Tablet: 4.5G destekli 8 inç Android tablet

turkcell t tablet

turkcell t tabletTurkcell T70 ile birlikte bir de yeni Android tablet tanıtıldı. Turkcell T Tablet, 349 TL’lik satış fiyatıyla kullanıcılara çok uygun fiyattan tablet deneyimi yaşatıyor. 36 ay boyunca ayda 19 TL’lik ödeme fırsatıyla da elde edilebilecek bu tableti satın alanlara ilk 6 ay boyunca her ay 1 GB internet elde ediliyor. Ayrıca Turkcell T70 ve T Tablet’i birlikte satın almak isteyenler için Turkcell Finans A.Ş. desteğiyle 36 ay boyunca ayda 39 TL’lik ödemelerle ikisine birden sahip olma fırsatı sunulacak. Ayrıca 24 ay ve 12 aylık ödeme seçeneklerinin de bulunduğunu belirtelim.

turkcell t70 ve t tabletTurkcell T Tablet 8 inç, 800 x 1280 piksel çözünürlüklü, Miravision ile daha canlı görüntüler sunan bir ekran bulunuyor. Dört çekirdekli MediaTek işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası bulunuyor. Kamera tarafında 5 MP arka, 2 MP ön kamera, flaş, otomatik netleme, HD video çekimi gibi özellikler mevcut. Ayrıca 3800 mAh civarında kapasiteye sahip bir pili bulunuyor.

Turkcell T Tablet’te de Turkcell uygulamaları önemli bir yer tutuyor. BiP, Turkcell TV+, v.b. uygulamalar Turkcell T Tablet’te yüklü olarak geliyor. Tablette 4.5G desteğinin bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, 2013’te çıkardıkları ilk tabletin 10 bin civarında satıldığını, yeni T Tablet için ilk etapta 20 bin sipariş alındığını kaydetti. Erkan, bu yeni Android tabletin 50 binlik satış seviyesine yaklaşacağına inanıyor.

Detaylar geliyor…

İLGİLİ HABERLER