Teknoloji

Turkcell T-Fit ayda 5,90 TL’ye satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell-t-fit-1

Turkcell’in yeni nesil akıllı telefonu T50 ile birlikte tanıttığı akıllı bilekliği T-Fit piyasaya çıktı. Turkcell T-Fit sayesinde kullanıcılar atılan adım sayısı, kat edilen mesafe, harcanan kalori gibi bilgileri sürekli takip edebiliyor. Saat ve titreşimli alarm özelliği de taşıyan bu bileklik uyku kalitesi hakkında da bilgi veriyor.

Sadece 18 gr. ağırlığa sahip olan Turkcell T-Fit’in üstünde 0.49 inç OLED ekran bulunuyor. Bu ekran üzerinden atılan atım sayısı, harcanan kalori miktarı, kat edilen mesafe ve şarj durumu görülebiliyor. USB üzerinden şarj edilebilen cihaz tek bir şarj ile 3 gün çalışabiliyor.

turkcell-t-fit

Bluetooth 4.0 destekli Turkcell T-Fit, Android 4.3 ve üstü sürümle çalışan akıllı telefonlarla kullanılabiliyor. Turkcell AppMarket veya Google Play’den indirilen Turkcell Fit uygulaması sayesinde bileklikteki bilgiler eşzamanlanarak telefon üzerinden de bilgi takibi yapılabiliyor. Turkcell Fit uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcıların Turkcell numaraları ve Süper Şifre’leriyle giriş yapmaları yeterli oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Turkcell T50 İncelemesi

Bu arada Turkcell Fit ile tüm bilgiler güvenli ve her zaman ulaşılabilir şekilde Turkcell Akıllı Bulut içinde saklanıyor. Elde edilen veriler gün, hafta veya ay bazında grafik üzerinde gösteriliyor.

Turkcell T-Fit’in peşin satış fiyatı 119 TL olarak belirlendi. Ayrıca Turkcell aboneleri akıllı telefon kontratlarına ek 24 aylık ödemelerle ayda 5,90 TL veya 12 aylık ödemelerle ayda 10,90 TL karşılığında bu bilekliğe sahip olabilecek.

İLGİLİ HABERLER