Eğlence

Turkcell’den Süper Kupa finaline özel 2 GB’lık TV+ kullanım hakkı

turkcell süper kupa tv+ beşiktaş atiker konyaspor atvTurkcell Süper Kupa bu akşam saat 20.45’te Samsun’da oynanacak Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçıyla sahibini bulacak. Turkcell, ATV’den yayınlanacak olan maçı TV karşısında izleyemeyecek olan kullanıcılar için özel bir fırsat sunuyor.

Turkcell’in TV platformu TV+, sadece TV’ye bağlı set üstü cihaz veya bilgisayar üzerinden değil, aynı zamanda akıllı telefon ve tabletler üzerinden de izleme imkanı sunuyor. Turkcell, dışarıda olduğu için maçı izleme imkanı kısıtlı olan abonelerine, maçı mobil cihazları üzerinden izleme fırsatı sunuyor.

Turkcell aboneleri, akıllı telefon veya tabletlerine TV+ uygulamasını yükledikten sonra, uygulamaya giriş yaparak maçı izleyebilecekler. Maç ATV’den HD olarak yayınlanıyor. Turkcell’in sunacağı 2 GB’lık ücretsiz TV+ veri kullanım hakkı da maçın tamamını izlemek için yeterli olacaktır.

Turkcell’in bu fırsatından yararlanmak için bağlantınızın hücresel şebeke üzerinden sağlanıyor olması gerekiyor. TV+ uygulamalarını Apple App Store veya Google Play‘den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER