Eğlence

Turkcell Mobil TV’nin iPad uygulaması yayınlandı

Turkcell’in Mobil TV uygulaması iPhone’dan sonra iPad’lere de teşrif etti. App Store üzerinden dağıtılmaya başlanan Turkcell Mobil TV iPad uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Eğer bir iPhone sahibiyseniz ve Turkcell’den iPhone Mobil TV aboneliğiniz varsa, bu aboneliğinizi iPad üzerinden TV seyretmek için de kullanabilirsiniz. Bunun için uygulamayı yükledikten sonra Ayarlar bölümüne gidip “iPhone’umda Mobil TV paketim var” seçeneğini aktifleştirmeniz gerekiyor. Eğer iPhone kullanıcısı değilseniz, ancak bir Turkcell Mobil TV aboneliğiniz varsa, ne yazık ki uygulama bu aboneliği tanımıyor. iPad veya iPhone’dan Mobil TV izleyebilmeniz için yeni bir paket aboneliği daha satın almanız gerekiyor.

Uygulama hakkında konuşacak olursak, oldukça düzenli bir arayüze sahip. WiFi üzerinden de TV izlemeye olanak sağlayan uygulama öncelikle Turkcell Online İşlem Merkezi’ndeki giriş bilgileriyle giriş yapılmasını istiyor. Eğer yukarıda belirttiğimiz “iPhone’umda Mobil TV paketim var” aboneliği aktif hâle getirilirse, uygulama 3G ile açılsa bile giriş bilgileri isteniyor. Yayın kalitesi bağlantı hızına göre ayarlanabiliyor ve oldukça tatmin edici.

Turkcell Mobil TV iPad uygulamasının ayrıntılarını iPhoneTurkey.biz’deki inceleme yazısında bulabilirsiniz. Uygulamayı indirmek isteyenler için App Store bağlantısı da aşağıda yer alıyor.

İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER