Manşetler

Turkcell MaxiPRO5’i web sitesinde listelemeye başladı, fiyat 30 Temmuzda açıklanacak

Turkcell MaxiPLUS5’in iki hafta önce Antalya’da gerçekleştirilen lansmanında profesyonel kullanıcılara özel olacağı belirtilen MaxiPRO5’in işaretleri de verilmişti. Turkcell bu telefonun ön gösterimini yapmaya devam ediyor. Bu sefer kullanılan ortam ise şirketin web sitesi. Cihazlar bölümünün altına baktığımızda listenin en başında MaxiPRO5’in yer aldığını gördük.

MaxiPRO5’in bazı teknik özellikleri de verilmiş. Cihazın 121 x 61.5 x 11.1 mm’lik boyutlara ve 140 gr. ağırlığa sahip olduğunu görüyoruz. TFT kapasitif dokunmatik ekranın 16 milyon renk desteği olduğu belirtilirken, 8 megapiksel kameranın bulunduğu da özelliklere eklenmiş. Aslına bakarsanız, bu teknik özellikler daha önce bir Turkcell cihazı olarak çıkarılacağı söylenen Huawei Honor’ı destekliyor. Zaten Turkcell MaxiPRO5 ile Huawei Honor’ın fotoğraflarını karşılaştırdığımızda bu iki cihazın aynı olduğunu görüyoruz. Bu durumda Turkcell MaxiPRO5’in 4 inç’lik ekran, 512 MB RAM, 4 GB ROM, 1.4 GHz tek çekirdekli Qualcomm MSM8255T Snapdragon işlemci barındıracağı tahmininde de bulunabiliriz.

MaxiPRO 5, Turkcell’den orta seviye Android cihaz beklentimizi karşılayacak gibi görünüyor. Yalnız cihazın adında geçen PRO tabirinden yola çıkarak bu cihazın daha çok kurumsal kullanıcıları hedeflediğini söyleyelim. Yani cihazla birlikte MaxiPLUS5’te gördüğümüz bireysel uygulama ve servislerin yanı sıra kurumları hedefleyen çeşitli uygulamaları ve Turkcell servislerini de görebiliriz.

Turkcell MaxiPRO5 ile ilgili kampanya detayları henüz açıklanmadı. Web sitesinde 30 Temmuzu, yani pazartesi gününü beklememiz gerektiği söyleniyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili – Turkcell

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER