Manşetler

Turkcell MaxiIQ Tablet ile Android tablet pazarına giriş yapıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

T serisi akıllı telefonlarıyla 700 bin satış rakamına ulaşan ve Türkiye’deki Android işletim sistemli akıllı telefon pazarının yüzde 21’ini ele geçiren Turkcell şimdi Turkcell Tablet MaxiIQ ile Android tablet pazarına el atıyor. Bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla duyurusu yapılan Turkcell Tablet ayda 59 TL’den başlayan fiyatlarla 14 Şubat tarihinden itibaren Turkcell müşterileriyle buluşuyor.

turkcell-tablet-120213

10.1 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan Turkcell MaxiIQ’da 1.2 GHz’lik dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci, 16 GB dahili bellek, microSD kart yuvasıyla genişleme imkanı, 8 megapiksel, 1080p Full HD video kayıt yetenekli arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera bulunuyor. Android 4.1.1 Jelly Bean ile yüklü gelen Turkcell Tablet çeşitli ana ekran bileşenlerini ve her biri tabletin büyük ekranına göre optimize edilmiş Turkcell uygılamalarını barındırıyor. 3150 mAh kapasiteli batarya barındıran tablet 8.4 mm.’lik profili ve 545 gr. ağırlığıyla Android tabletleri içerisinde tasarımıyla da öne çıkıyor. Wi-Fi desteği barındıran Turkcell MaxiIQ Tablet aynı zamanda sahip olduğu SIM kart yuvası sayesinde 3G HSPA+ mobil geniş bant desteği de sunuyor. Böylelikle her ortamda hızlı bir şekilde internete erişim imkanı sunuyor.

Multimedya odaklı bu tablette Turkcell Eğlence Paketi adı verilen özel bir uygulama paketi de içeriyor. Bu paket içinde Turkcell Müzik, Turkcell TV, Turkcell Dergilik ve Turkcell Kitaplık uygulamaları bulunuyor. Her biri için hazırlanan ana ekran bileşenleri sayesinde kullanıcılar bu servislere hızlı bir şekilde erişebiliyor. Taahhütlü Turkcell MaxiIQ Tablet sahipleri 24 ay boyunca her ay 50 ücretsiz şarkıyı, yani toplamda 1200 şarkıyı tabletlerine indirme şansına sahp olacak. Dört binden fazla kitabın yer aldığı Turkcell Kitaplık ile 7 kitap, Turkcell Dergilik ile de Türkiye’nin en popüler dergileri ücretsiz olarak sunuluyor.

Turkcell MaxiIQ’ya 24 ay taahhüt vererek ayda 59 TL’lik ödemelerle sahip olabilirsiniz. Bu fiyatın içinde 27 TL değere sahip 250 MB internet, Turkcell Eğlence Paketi içeriği ve özel deri kılıf da dahil. Bu arada Turkcell MaxiIQ Tablet ile indirilen şarkılar, izlenen TV kanalları ve sinema paketi filmleri de internet kotalarından düşmüyor. Bu arada dileyen kullanıcılar 5 TL farkla özel Bluetooth hoparlörü Maxicube’a da sahip olabilecek. Kurumsal müşteriler de Turkcell MaxiIQ’ya 24 ay kontratla, ayda 65 TL karşılığında, 1 GB internet paketiyle birlikte sunulacak.

Turkcell MaxiIQ’yu yakından tanımak isteyenleri hazırladığımız detaylı Turkcell MaxiIQ inceleme yazısına bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER