Manşetler

Turkcell Sony Xperia Z1 ön satışlarına başladı

Sony’nin geçtiğimiz hafta Türkiye tanıtımını gerçekleştirdiği Xperia Z1’in bu hafta itibarıyla ülkemizde satışa çıkacağını biliyoruz. Bu amiral gemisi Android telefonu satacak operatörlerden biri olan Turkcell, çevrim içi mağazası üzerinden ön satış yapmaya başladı.

sony-xperia-z1-on-inceleme-19

Eğer Xperia Z1’e hemen sahip olmak isterseniz, Turkcell Mağaza’ya girip bu akıllı telefonu 2199 TL’lik peşin fiyat karşılığında satın alabilirsiniz. Ön satışı yapılan ürünlerin teslimatı 11 Ekim tarihinden itibaren gerçekleştirilecek.

20.7 megapiksel G lens arka kamerasıyla dikkat çeken Sony Xperia Z1’de 5 inç, 1080p Full HD Triluminos TFT ekran, 2.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, Android 4.2.2 Jelly Bean gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. 16 GB dahili hafızalı telefonun kapasitesi 64 GB’ye kadar destekli microSD kartlarla artırılabiliyor.

Sony Xperia Z1 de selefi Xperia Z gibi suya ve toza karşı dayanıklı. Üstelik IP58 sertifikası sayesinde suya batırılmalara karşı da dirençli bir telefonla karşı karşıyayız.

İlgili >> Turkcell Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER