Teknoloji

Turkcell LG G3 fiyatlarını belirledi, ön siparişe sundu

lg-g3-on-inceleme-00041

LG’nin geçtiğimiz mayıs sonunda duyurusunu gerçekleştirdiği ve küresel lansmanlarından bir tanesini de İstanbul’da yaptığı LG G3’ün Türkiye’de ne zaman piyasaya sunulacağı netleşmeye başladı.

LG G3’ü Türkiye’de satışa sunacak operatörlerden olan Turkcell, web sitesi üzerinden LG G3 için ön sipariş toplamaya başladı. Mobil operatör LG G3’ün 2 GB RAM / 16 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM / 32 GB dahili hafıza seçeneklerinin her ikisini de çeşitli sözleşmeli teklifler ve peşin fiyat karşılığında satış seçenekleriyle sunuyor.

5.5 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü Quad HD IPS ekranıyla etkileyen LG G3’te 2.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 yongaset bulunuyor. LG’nin çerçevesiz tasarımı ve arkaya yerleştirilen ses ve güç tuşları sayesinde daha rahat kullanılabilen bu akıllı telefonun 13 megapiksel arka kamerası lazer otomatik odak sistemi sayesinde saliseler içinde nesneye odaklanıyor ve çekim için hazır hâle geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 Ön İnceleme

Turkcell LG G3’ün 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza barındıran seçeneğini 1999 TL, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızalı seçeneğini de 2199 TL’den ön siparişe sundu. Ayrıca 250 MB internet teklifiyle, 24 aylık ödemeler karşılığında da her iki telefondan birisine sahip olmak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER