Manşetler

Video Haber: Turkcell’den Türkiye’yi bir üst lige çıkaracak hamle

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Turkcell her ölçekten şirketin maliyetlerini düşürüp verimliliklerini artırırken, işlerini büyütmelerini sağlayacak İş’te Teknoloji Hamlesi’ni tanıttı.

turkcell-teknoloji-hamlesi-270913

500 binden fazla şirkete hizmet veren Turkcell, yeni duyurduğu İş’te Teknoloji Hamlesi kapsamında sunduğu çözümleri şirketlerin değişen ihtiyaçlarına göre farklılalaşacak şekilde yeniden yapılandırarak onların verimliliğini artırmayı hedefliyor. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yenilikleri “Ülkeler arasında ekonomik fark yaratan en önemli unsur teknoloji. İş’te Teknoloji Hamlesi ile şirketlerin büyümesini, Türkiye’nin dünya klasmanında bir üst lige atlamasını hedefliyoruz.” sözleriyle özetledi ve İş’te Teknoloji Hamlesi’ni 2013 yılında yaptıkları en önemli işlerden biri olarak nitelendirdi.

Turkcell İş’te Teknoloji Hamlesi ile farklı sektörlerden müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek ürün yerine ihtiyaç odaklı bir yaklaşıma geçiyor. Bu yaklaşım dahilinde müşteri ihtiyaçları belirlenerek Yönetim, Pazarlama, İşbirliği, Bulut ve Bilişim Teknolojileri ve Network gibi alanlar için farklı paketler hazırlanmış.

Turkcell İş’te Teknoloji Hamlesi ile ilgili detayları ve her ölçekten şirketlerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanmış paketlerin ayrıntılarını Turkcell Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş’tan dinliyoruz:

İLGİLİ HABERLER