Manşetler

Turkcell iPhone 5 ön siparişlerini almaya başladı, peşin satış fiyatları ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gelecek hafta cuma günü Türkiye’de satışa çıkacak olan iPhone 5 her üç mobil operatör tarafından da satışa sunulacak. iPhone 5’i sözleşmeli olarak satın almak isteyenlerin tahmin ediyoruz ki, ürün piyasaya çıkıncaya kadar beklemeleri gerekiyor, ancak iPhone 5’i peşin fiyatına satın almak isteyip de fiyat bilgilerini merak edenler için Turkcell adımı attı. Daha önce Nokia Lumia 920’yi yaklaşık bir hafta önce çevrim içi mağazası Turkcell Mağaza üzerinden ön siparişe sunup fiyatını belli eden Turkcell şimdi de aynı şeyi iPhone 5 için yaptı.

iphone-5-inceleme-00027

Turkcell Mağaza üzerinden ön siparişe sunulan iPhone 5’in Türkiye’deki peşin satış fiyatlarını da böylelikle öğrenmiş olduk. 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık modeller sırasıyla 2149 TL, 2479 TL ve 2829 TL’den satılacak. Fiyatlara her türlü vergi dahil, bunun yanı sıra hem siyah hem de beyaz renkli modeller için aynı fiyatlar geçerli. Fiyatlar geçen yıl bu zamanlar piyasaya çıkan iPhone 4S’in peşin satış fiyatlarıyla aynı seviyede, üstelik az da olsa daha düşük olduğunu da söylememiz gerek.

Turkcell Mağaza üzerinden iPhone 5 için ön sipariş verenlerin ürünleri 14 Aralık tarihi itibariyle teslim edilmeye başlanacak. Buradan satın alanlara aylık 1 GB internet paketi de ücretsiz hediye edilecek. Bu arada Turkcell Mağaza’daki iPhone 5 ürün sayfalarının dip notlarında her bir ürüne ait avro cinsinden fiyatlandırmalar da yer alıyor ve kur farkına göre fiyatların güncellenebileceği belirtiliyor. Buna göre 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık modellerin her bir sırasıyla 920, 1060 ve 1209 avroluk fiyatlara sahip.

iPhone 5’i yurt dışında piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra inceleme fırsatı bulmuştuk. Satın almadan önce merak ettikleriniz için detaylı iPhone 5 inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

İlgili >> Turkcell Mağaza (1), (2), (3)

İLGİLİ HABERLER