Manşetler

Turkcell, Cumhuriyet’in 100. yılına özel dijital hediyelerle kutlama yapıyor

turkcell 29 ekim

Turkcell, Cumhuriyet’in 100. yılını ekosistemindeki dijital markalarıyla kutluyor. Bu özel gün için TV+, fizy, BiP, lifebox ve GAME+ uygulamalarının premium ayrıcalıklarını tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca, Salla Kazan kampanyası ile milyonlarca kişiye 10 GB internet hediye ediyor.

Turkcell, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak bir dizi kampanya düzenliyor. Bu kampanyalar, kullanıcıların dijital markaların özel içeriklerinden faydalanmalarını sağlıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırıyor. Turkcell’in Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırladığı reklam filmi, “#BuAşkBitmez” vurgusu yapıyor ve film sonunda Salla Kazan ile 29 Ekim’de tüm kullanıcılarına 10 GB internet hediye ediyor.

Turkcell’den 29 Ekim’e özel dijital kampanyalar

turkcell 29 ekim

TV+, kaliteli içerikleri izleyiciyle buluşturan bir platform. 26-31 Ekim tarihleri arasında TV+’ın premium ayrıcalıkları, herkese 1 hafta boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Kampanyaya katılanlar, TV+’ın zengin içeriklerine 7 gün boyunca erişebilecekler. Ayrıca, Cumhuriyet’in anlam ve önemini anlatan pek çok içerik de 29 Ekim’e özel olarak TV+’ta yayınlanıyor.

fizy, Türkiye’nin sevilen dijital müzik platformu, 100. yıl heyecanını katlıyor. 24-31 Ekim tarihleri arasında fizy’e gelen herkes, ayrıcalıklı bir deneyim yaşayacak. İlk kez fizy’e gelen kullanıcılar ise 1 ay boyunca tüm içeriğe sınırsız olarak erişim sağlayabilecekler. fizy uygulamasının görünümü ve içerikleri de 24-31 Ekim tarihleri arasında Cumhuriyet’in 100. yılına özel olacak.

BiP, iletişim ve yaşam platformu olarak kullanıcılarına 29 Ekim tarihinde ücretsiz deneyim sunuyor. BiP servisine 29 Ekim’de eklenecek menüden fizy, lifebox ve TV+ markaları için 1923’er adet kampanya kodu dağıtılacak. Kod alan kullanıcılar, 1 yıl ücretsiz üyelik hakkına sahip olacaklar.

lifebox, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak kullanıcılarına fayda sağlayacak bir diğer marka. lifebox, BiP üzerinden sunacağı kodlara ek olarak 1923 adet 1 yıl geçerli 100 GB saklama alanı için “CUMHURIYET” promosyon kodu verecek.

GAME+, bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered by GAME+, 28 Ekim saat 19.23’ten itibaren ilk 1923 kullanıcıya 1 haftalık ‘Premium’ abonelik hediye edecek. Kampanya 28 Ekim’de saat 19.23’te başlayacak, kullanıcılar haftalık paketlerini 1 ay içerisinde istediği zaman kullanabilecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER