Teknoloji

Turkcell’den BiP kullanıcılarına görüntülü ve sesli görüşmeler için yılbaşı hediyesi

2020 yılı değerlendirmesi yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, yeni yıla sevdikleriyle girmek isteyen tüm müşterileri için de bir sürpriz hazırladıklarını kaydetti. BiP’in 2020 yılında Türkiye’nin en çok tercih edilen haberleşme uygulaması olduğunu kaydeden Erkan, 10 milyonun üzerinde aktif kullanıcının sadece 2020 yılında 30 milyar mesaj gönderdiğini ve 50 milyar dakika konuştuğunu dile getirdi.

Turkcell de müşterilerinin gösterdiği ilginin bir karşılığı olarak onlara yeni yıla girerken evlerinden sevdiklerine bağlanmaları için özel bir hediye veriyor. Buna göre tüm Turkcell müşterileri 30 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında BiP üzerinden sesli ve görüntülü görüşmelerini internet kotalarını kullanmalarına gerek kalmadan yapabilecekler.

Bu arada BiP üzerinden dijital ortamda bir araya gelerek 10 kişiye kadar ister görüntülü ister sesli görüşme yapmak da mümkün. Böylelikle sevdiklerinizle birlikte görüntülü konuşma aracılığıyla yeni yıla girme imkanı elde edebilirsiniz. BiP üzerinden grup görüntülü görüşme veya sesli görüşme yapmak için bir grup oluşturmanız ve daha sonra grup ekranının sağ üst köşesinde bulunan telefon simgesine tıklatmanız gerekiyor. Burada görüşme yapmak istediğiniz kişi veya kişileri seçerek görüşmeyi hemen başlatabilirsiniz.

BiP’te ücretsiz sesli ve görüntülü görüşme yapmak isteyenlerin App Store, Google Play Store ve Huawei AppGallery’den en güncel versiyonu akıllı telefonlarına indirmeleri yeterli olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER