Manşetler

Turkcell 4G destekli akıllı telefon kampanyası başlattı

turkcell-4g-kampanya-160415

Son olarak gelen açıklamalara göre Türkiye’de 4G hizmetleri 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren sunulmaya başlanacak. Bu durum 2015 içinde satın alınacak yeni akıllı telefonlarda da 4G’nin bulunması gereken özelliklerden biri olması gerektiği anlamına geliyor.

Turkcell, 4G destekli telefon sahibi olan abone sayısını artırmak adına yeni bir akıllı telefon kampanyası hazırladı. Kampanya kapsamında Turkcell Turbo T50, Sony Xperia E4g, Samsung Galaxy Grand Prime, LG G2, Samsung Galaxy A5, LG G3 ve Samsung Galaxy A7 model akıllı telefonlara 350 TL’ye varan indirim seçenekleriyle sahip olmak mümkün oluyor.

Ayrıca Turkcell 4G’li akıllı telefon kampanyası kapsamında sunulan modellerden birisini alan müşterilerine ilk 2 ay boyunca ayda 3 GB internet sunuyor. Sony Xperia E4g’yi tercih edenlere ise ilk ay geçerli olmak üzere 1 GB internet sunuluyor.

Turkcell bireysel faturalı hat sahipleri; Turkcell, Samsung, LG ve Sony markalarının 7 farklı modeline 36 aya varan tarifeye ek taksit seçenekleriyle sahip olabilecek. Kurumsal hat sahibi Turkcell’liler ise 4G’li akıllı telefon kampanyasından 24 aya varan taksit seçenekleri ile yararlanabiliyorlar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER