Teknoloji

Turkcell 3G’ye geçmek için sadece bir SMS mesajı yetecek

turkcell-3g-logo3G’nin geliş tarihi yaklaştıkça her üç operatörün de tanıtım çalışmaları artıyor. Turkcell doğru bir strateji izleyerek 3G’yi özel olarak blog yazarlarına da anlattı. Her ne kadar çağırılmamış olsak da değinmeden geçmeyelim. Blog yazarları 3G’nin hayata neler katacağını bizzat Turkcell’den dinlediler.

Turkcell’in 3G projesi ve 3G’nin hayatımıza neler getireceği buradan ulaşabileceğiniz Word dökümanında güzel bir şekilde özetlenmiş. Ayrıca WordPress.com altında özel bir Turkcell 3G blogu da açılarak buradan da sürekli bilgi verilecek. Sosyal medya dökümanında ilgimi çeken bölüm en sonu oldu. Bu son bölümde 3G’ye nasıl geçileceğini özetliyor:

3G’ye kolay geçiş
–  Müşterilerimiz, ilk günden itibaren 3G’ye ücretsiz ve kolayca, sadece bir SMS göndererek geçiş yapabilecekler.
– 3G servislerden yararlanmak için 3G kapsama alanın içinde olmak ve bu teknolojiyi destekleyen cihazlara sahip olmak yeterli.

Sadece tek bir SMS bu iş için yetecekse süper… Ancak bu SMS’i atmaya teşvik edecek şartların oluşması gerekiyor. Yani tarifeleri görmemiz gerekiyor. Merakla beklediğimiz de bu… Ayrıntıları yazının devamıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Turkcell 3G Blog

İLGİLİ HABERLER