Teknoloji

Turkcell 20. yaşını kutluyor

Türkiye’nin ilk GSM operatörü Turkcell, kuruluşunun 20. yılını kutluyor. 20 yıllık sürede 9 ülkede faaliyet gösteren şirketin toplam yatırım miktarı 23 milyar TL’yi aşarken, toplam abone sayısı 71.3 milyona ulaştı. Bu sürede 300’den fazla ulusal ve uluslararası ödül kazanan Turkcell, son iki yılda Avrupa’nın en hızlı büyüyen telekom grubu olma başarısını elde etti.

turkcell-20-yil-170414

20 yıl içinde Turkcell şebekesi üzerinden 566 milyar SMS, 73 milyar MMS gönderildi. Turkcell üzerinden gerçekleştirilen toplam veri alışverişinin boyutuysa 177 milyar MB oldu. Turkcell abonelerinin 20 yıldaki toplam konuşma süresiyse 600 milyar dakikaya ulaştı.

Turkcell 20. yaşının şerefine her ayın 20’sinde abonelerine özel hediyeler armağan edecek. Goller Cepte, Turkcell TV, Turkcell Müzik, Akıllı Depo gibi servisler 18 Nisandan itibaren SURPRIZ yazıp 2222’ye göndererek kayıt olan abonelere hediye edilecek. Şirketin 20. yılı Anadolu’da gerçekleştirilecek özel etkinliklerle de kullanılacak.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv şirketin 20. yaşını kutlaması nedeniyle yaptığı açıklamada Turkcell’in önümüzdeki 20 yılda daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. Turkcell’in 20 yılının hem kendileri hem de Türkiye için bir başarı hikayesi olduğunu söyleyen Ciliv, Turkcell’in daima müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalıştığının altını çizdi. Tüm müşterilere ve bu 20 yıllık başarı öyküsünde emeği geçen Turkcell çalışanlarına teşekkür eden Ciliv, asıl yolculuğun şimdi başladığını sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER