Eğlence

Türk yapımı sanal oyun: Emret

Rixmix Creative Project 2005 ödüllü Türkiye’nin ilk web tabanlı yaşam oyunu Ruax’ın yapımcılarının tasarladığı web tabanlı internet oyunu  EMRET, yeni ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Finansal savaşların sürdüğü yıllar… Paranın Dünya’da egemenliği gün geçtikçe artıyordu. İnsanlar para için her türlü kirli işi yapmayı bile göze almışlardı. Dünya’da silahlarla ölümler kısmen sona ermiş. İnsanlar açlıktan, yoksulluktan ölmeye başlamışlardı. Bu düzende Yeni askerler, işçiler… Yeni karargahlar, iş merkezleri… Yeni komutanlar, iş adamlarıydı… Dünya kanlı savaşların olduğu dönemlerden daha iyi gibi görünse de çoğunluk için sonuç yine aynıydı. Fakat yanlış atılan adımlar, yanlış planlanan gelecek bir gün patlak verdi. Bir günde Dünya ekonomisi büyük bir krize girdi. Sonrasında işçiler işten çıkarılmaya, iş merkezleri küçülmeye, iş adamları iflas etmeye başladı. Kriz, eski savaş tanımlarını geri getirmek isteyenler için bir fırsattı. Olayların fitili ateşlendi ve Dünya insanları şehir şehir bölünmeye başladı. Dünya’da tekrar yeni bir düzen kurmak için savaşmak kutsal sayıldı. Bu yeni oluşan düzenin kuralları basit ve eskiydi…

Oyun Nasıl Oynanıyor?
Emret oyunu tamamen internet üzerinden oynanmaktadır. Herhangi bir program yüklemenize gerek yoktur. Oyuna kayıt olduktan sonra birimlerinizi geliştirerek büyük savaşa hazırlık yaparsınız.

Bağlantı – Emret.net

Basın bülteninden derlenmiştir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER