Teknoloji

Müziği ve görüntüleriyle etkileyen Türk Telekom reklam filmiyle ilgili detaylar – Video

türk telekom reklam filmi

Çarşamba günü 2019 yılının özetini yapan ve 2020 hedeflerini paylaşan Türk Telekom, televizyon kanallarında gösterilecek “47 milyonda 1 öyle değerli ki!” ve “Sadece merkeze değil, herkese” mesajlarını içeren reklam filmini göstermişti. Türk Telekom’un ülkenin dört bir yanında yaşayan her bir müşteri en iyi hizmeti sunmak istedikleri mesajını içerdiği belirtilen bu reklam filmi önceki akşam gösterime girdi ve büyük ilgi gördüğüne tanık oluyoruz.

Türk Telekom, yeni reklamın 20202de hayata geçireceği yeniliklerle müşteri deneyimini daha da artırmaya hazırlanırken, yayınlanan reklam filminde de yeni dönemdeki stratejileri hakkında ipucu verdiğini belirtiyor.

Türk Telekom’un, Instagram kullanıcılarının gerçek paylaşımlarından seçerek ve izin alarak reklam filminde yer verdiği fotoğraflarda bulunan doğal şekillerin Türk Telekom’un logosundaki üçgenlere benzemesi dikkat çekiyor. Hiçbir değişikliğin yapılmadığı fotoğraflarda tek başına duran insanların olmasının da “47 milyonda 1 öyle değerli ki?” mesajını gerçekçi bir şekilde ekrana yansıttığına dikkat çekiliyor.

Concept Reklam Ajansı imzalı reklam filminin seslendirmesini geçtiğimiz ay kazandığı Emmy ödülüyle Türk halkına büyük bir gurur yaşatan Haluk Bilginer yaptı. Film, Kütahya’nın Pınarları türküsünün FFW Creative Audio imzalı modern yorumu eşliğinde sunuluyor. Türk Telekom reklam filmi müziği sayesinde reklamın etkileyiciliğinin daha da arttığını söylemek yanlış olmayacaktır.

360 derece iletişim stratejisiyle hazırlanan kampanya kapsamında, geleneksel ve dijital mecralarda yayınlanan reklam filmiyle eş zamanlı olarak kampanya ilanları açık hava, geleneksel ve dijital tüm mecralarda yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER