Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi’den Yılbaşı özel sayısı

türk telekom mobil dergiYılbaşı geliyor ve Türk Telekom Mobil Dergi de, özel olarak çıkardığı Yılbaşı özel sayısı ile birlikte bu heyecana ortak oluyor. Eğer yeni yılda sevdiklerinize mobil teknoloji ürünleri hediye etmek istiyor, ancak neyi seçeceğinize karar veremiyorsanız, Türk Telekom Mobil Dergi özel sayısını mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar, giyilebilir ürünler, aksesuarlar olmak üzere, toplam dört ana başlıkta hediye seçenekleri listeleniyor. Akıllı telefon bölümüne baktığımızda iPhone X‘dan Galaxy Note 8’e, Türk Telekom Venus V5‘ten General Mobile GM 6’ya kadar popüler telefon seçeneklerini görüyoruz. Bu telefonlar için sunulan Türk Telekom teklifleri ve fırsatlarına da yer veriliyor.

Tablet bölümünde iPad gibi tabletleri, giyilebilir ürünlerde Apple Watch Series 3 veya Samsung Gear Sport gibi popüler akıllı saatleri, aksesuar bölümünde ise Apple AirPods veya GoPro HERO6 Black gibi ilgi çekici teknolojik ürünleri görüyoruz.

Eğer henüz yılbaşı için hediye alışverişine çıkmadıysanız; iPhone, iPad, Android telefon veya tabletinize Türk Telekom Mobil Dergi iOS veya Android uygulamasını indirip daha sonra da Aralık 2017 Özel Sayısı’nı okumanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Türk Telekom Mobil Dergi’nin diğer sayılarını da ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER