Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi’den yaza özel mobil cihaz tavsiyeleri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekom mobil dergi

Türk Telekom’un mobil dünyanın nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi, yaza girilirken yine özel bir sayıyla okuyucularının karşısına çıkıyor. “Yaz 2017” başlıklı bu özel sayıda yaza özel akıllı telefon, aksesuar, tablet ve mobil uygulama tavsiyeleri sıralanıyor.

Google Play

Yaz tatiline çıkmadan önce akıllı telefonunuzu yenilemek mi istiyorsunuz? Suya dayanıklı bir telefon nasıl olurdu? Ya da yüzerken bileğinizde sürekli kalacak, sizin hareketlerinizi izleyecek bir saat nasıl olurdu? Film izlemek ya da internette gezinmek için bir tablet mi arıyorsunuz? Türk Telekom Mobil Dergi’nin yaz özel sayısı tüm bu sorulara cevap niteliğini taşıyor.

Ayrıca mobil uygulama bölümünde de yaz tatili için evden çıktığınız andan, tatil bitip eve dönünceye kadar ihtiyaç duyabileceğiniz, elinizin altında bulunması gereken mobil uygulamaların listesi de bulunuyor. Keyifli bir yaz geçirmek istiyorsanız, akıllı telefon veya tabletinizde Türk Telekom Mobil Dergi’nin tavsiye ettiği uygulamaların bulunmasında fayda olacaktır.

Mobil Dergi iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android uygulamalarını iTunes App Store veya Google Play‘den ücretsiz olarak indirebilir, daha sonra da ister Yaz 2017 özel sayısını, ister Haziran 2017 sayısını, ister daha eski sayıları ücretsiz şekilde okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER