Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi’den yaza özel tavsiyeler

türk telekom

türk telekomMobil teknoloji dünyasının nabzını tutan Türk Telekom Mobil Dergi, yaza girdiğimiz bu günlerde işinize fazlasıyla yarayacak, rehber niteliğinde bir özel sayıyla karşınıza çıkıyor. Yaz 2016 başlığını taşıyan bu özel sayıda yaza özel akıllı telefon, tablet, aksesuar ve mobil uygulama tavsiyeleri yer alıyor.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin özel sayısında yazın en unutulmaz anları kayıt altına almanızı sağlayacak akıllı telefon seçenekleri sunuluyor. Ayrıca deniz veya havuz kenarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz alternatiflere de yer veriliyor. Akıllı telefonunuzu bütünleyecek akıllı saat tavsiyeleri, yazın gittiğiniz her yerde mobil internetin keyfini çıkarmanızı sağlayacak seçenekler de bu sayıda mevcut.

Gazete, kitap, dergi okumak, film izlemek isteyenler için de çeşitli tablet tavsiyeleri de bu özel sayıda yer alıyor. Mobil uygulama bölümünde ise yaz tatiline çıkarken, seyahatlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak uygulama tavsiyeleri listeleniyor.

Türk Telekom Mobil Dergi’yi ücretsiz okuyabilirsiniz

Türk Telekom Mobil Dergi Yaz 2016 özel sayısı diğer sayılar gibi ücretsiz olarak sunuluyor. iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirdikten sonra uygulama içinden özel sayıyı veya diğer sayıları seçebilir ve hemen okumaya başlayabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER