Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Temmuz 2016 sayısında neler var?

türk telekom mobil dergi
türk telekom mobil dergi
Türk Telekom Mobil Dergi Temmuz 2016 sayısı

Türk Telekom’un dijital mobil yaşam dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Temmuz 2016 sayısı yayında ve her ay olduğu gibi bu ay da yine dopdolu. Şu anda piyasada olan ve Türk Telekom’un da avantajlı tekliflerle sunduğu HTC 10 ve General Mobile GM 5 Plus’ın detaylı incelemeleri Temmuz 2016 sayısında yer alıyor.

Apple geçtiğimiz ay düzenlediği WWDC 2016 küresel geliştirici etkinliğinde iOS 10, watchOS 3, tvOS ve macOS Sierra gibi yeni işletim sistemi sürümlerinin ön gösterimini gerçekleştirmişti. Ayın Konusu bölümünde, özellikle iOS 10 olmak üzere bu işletim sistemlerinin ne gibi yenilikler sunacağına detaylı şekilde yer veriliyor.

Uygulamalar bölümünde Türk Telekom’un yeni uygulamalarından olan Rehberim Güvende’nin detaylı incelemesi yer alıyor. Bunun yanı sıra 1Password, B612 gibi uygulamaların ve FIFA 16 Ultimate Team gibi popüler bir oyunun incelemesi de Temmuz 2016 sayısında yer buluyor.

İpucu bölümü de her zaman olduğu gibi yine iOS ve Android cihazları için yararlı ipuçları barındırıyor. iPhone ve iPad’de verimli Mail yönetiminin ipuçları, Telefon uygulamasını daha yararlı şekilde kullanmanın yolları anlatılıyor. Ayrıca Android telefon sahipleri için geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de de resmen kullanıma sunulan Google Now’ın nasıl etkinleştirilebileceği anlatılıyor.

Hızlı Bakış bölümü geçen ay duyurusu gerçekleştirilen Moto Z, OnePlus 3, LG X mach gibi çekici cihazlara ait detayları içeriyor. Söz konusu cihazların açıklamaları, teknik özellikleriyle birlikte veriliyor. Haber bölümünde de geçen ayın en önemli gelişmelerinin özeti yer alıyor. Kısacası Mobil Dergi sayesinde geçen ayın mobil teknoloji dünyasında neler olup bittiğine dair kısa, ancak kapsamlı bir özeti almış olacaksınız.

Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android cihazlarında ücretsiz olarak okunabiliyor. Bu uygulamaları ücretsiz olarak indirebilir, Temmuz 2016 ve daha önceki sayılara herhangi bir ücret ödemeden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER