Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Şubat 2016 sayısında neler var?

türk telekom

Türk Telekom, Avea ve TTNET’in Türk Telekom markası altında birlikte hizmet sunmaya başlamasının ardından Avea Mobil Dergi’de de değişim yaşandı. Mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergi bundan böyle Türk Telekom Mobil Dergi adıyla, her zamanki gibi dopdolu içerikleriyle yayında olmaya devam edecek.

Türk Telekom Mobil Dergi Şubat 2016 sayısı da birbirinden ilginç konularla dolu. İnceleme bölümünde Huawei’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkan yeni Android telefonu G8’in detaylı incelemesi var. Bunun yanı sıra yine ülkemizde yeni çıkan bir akıllı telefon olan Samsung Galaxy A3 (2016)’nın da detaylı incelemesi Mobil Dergi’de yer alıyor.

İpucu bölümünde iPhone ve iPad’ini güvenli şekilde kullanmak isteyenlerin epey işine yarayacak tavsiyeler bulunuyor. Ayrıca Android cihaz sahipleri de akıllı telefon veya tabletlerine Google Play web sitesi üzerinden nasıl uygulama veya oyun yükleneceğine dair ipucunu ilgiyle okuyacak ve uygulayacaklardır.

Geçtiğimiz ayın başında ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2016 tüketici elektroniği fuarının en fazla ilgi çeken mobil teknoloji ürünleri de Ayın Konusu bölümünde yer alıyor. Giyilebilir ürünler, tabletler, yeni nesil ürünler CES 2016 dosyasında listeleniyor.

Uygulama bölümünde Microsoft’un yeni uygulaması Microsoft Selfie’nin incelemesini ilgiyle okuyacaksınız. Bunun yanı sıra BoomBeach ve Şirinler Epic Run gibi popüler mobil oyunların incelemeleri de Uygulama bölümünde yer alıyor. Ayrıca ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamaları da Mobil Dergi’de listeleniyor.

Hızlı Bakış bölümünde geçtiğimiz ay duyurusu gerçekleştirilen önde gelen akıllı telefonların tanıtımlarını bulabilirsiniz. Huawei Mate 8, Samsung Galaxy J1 (2016) gibi yeni Android telefonların detaylarını burada bulabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıları takip ederek Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android uygulamalarını indirip Şubat 2016 sayısını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER