Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Nisan 2016 sayısında neler var?

türk telekom
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekom

Türk Telekom’un dijital mobil teknoloji dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Nisan 2016 sayısı yayınlandı. Türk Telekom’un 4.5G reklamında oynayan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo‘nun kapağını süslediği bu ayki sayıda Türk Telekom 4.5G servisiyle ilgili bilmek istedikleriniz yer alıyor.

1 Nisan 2016 tarihinden itibaren sunduğu fırsatlardan yararlanmaya başladığımız 4.5G servisiyle hayatımıza nelerin gireceği Nisan 2016 sayısının Ayın Konusu bölümünde yer alıyor. Ayrıca bu bölümde GiGA 4.5G servisiyle ilgili detayları da bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 4.5G nedir, neler getirecek, hayatımızda neleri değiştirecek?

İnceleme bölümünde geçtiğimiz ay Türkiye’de satışa çıkan Samsung Galaxy S7 edge ve Türk Telekom Honor 7 Android telefonlarının detaylı incelemeleri yer alıyor.

İpucu bölümünde iOS 9.3 güncellemesiyle birlikte iPhone ve iPad’lere gelen Night Shift ve Kilitli Notlar özellikleri inceleniyor. Ayrıca iPhone ve Android telefonlarda 4.5G ayarlarının nasıl yapılacağı da bu bölümde yer alıyor. Son olarak Android cihazında Chrome internet tarayıcısının verimliliğini artırma yolları da Mobil Dergi’nin bu ayki sayısında anlatılıyor.

Uygulama bölümü de dopdolu. Wirofon uygulamasıyla mobil cihazınızı nasıl sabit telefon gibi kullanabileceğiniz anlatılırken Trivia Crack ve Clash Royale gibi popüler oyunların incelemeleri de bu bölümde bulunuyor.

Hızlı Bakış bölümünde Apple’ın geçtiğimiz ay tanıttığı ve bu ayın başı itibarıyla Türkiye’de de satışa sunulacak iPhone SE ve iPad Pro 9.7 hakkında bilmeniz gereken en önemli bilgileri bulabilirsiniz.

Mobil Dergi’nin Nisan 2016 sayısını ve daha önceki sayılarını iOS ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Aşağıdaki kaynak bölümünden uygulamaları indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER