Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi MWC 2017 özel sayısı yayında

türk telekom mobil dergi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekom mobil dergiTürk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin 2017 Mobil Dünya Kongresi’ne özel sayısı yayında. 27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve Teknoblog olarak bizim de Barselona’da, yerinden takip ettiğimiz bu önemli etkinlikte tanıtılan yeni ürünler ve önemli gelişmeler Mobil Dergi’nin özel sayısında yer alıyor.

LG G6’dan Nokia 3310’a, Huawei P10’dan Sony Xperia XZ Premium’a kadar, MWC 2017’de tanıtılan yeni akıllı telefonlarla ilgili tüm bilgilere özel sayının sayfalarından erişebilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Tab 3 gibi tabletler ve hibrit ürünler, Huawei Watch 2 gibi akıllı saatler, Sony Xperia Touch gibi aksesuarlar da özel sayının ilgi alanları arasında bulunuyor.

Eğer Mobil Dünya Kongresi’nin kapsamlı bir özetini okumak istiyorsanız, o hâlde Türk Telekom Mobil Dergi’nin MWC 2017 özel sayısını tavsiye ediyoruz. Bu sayıyı okuduğunuzda, etkinliğin önemli gelişmeleri hakkında tamamen bilgi sahibi olacak, bir bakışta fuarın özetini alacaksınız.

Türk Telekom Mobil Dergi iPhone, iPad, Android telefon ve tabletler üzerinden ücretsiz olarak okunabiliyor. App Store veya Google Play‘den mobil uygulamayı ücretsiz olarak indirerek hem özel sayıya, hem de daha önceki sayılara ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER