Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Mayıs 2016 sayısında neler var?

türk telekom

türk telekomTürk Telekom’un mobil hayatın nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Mayıs 2016 sayısı yayınlandı. Türk Telekom’un geçen ayın sonlarında duyurusunu gerçekleştirdiği, kendi markasını taşıyan yeni akıllı telefon K8 ile ilgili detaylı incelemeyi bu yeni sayıda bulabilirsiniz. Ayrıca K8 ile birlikte Apple’ın 4 inç ekranlı yeni iPhone’u iPhone SE ile ilgili detaylı inceleme de yeni sayıda yer alıyor.

Türk Telekom’un reklamlarında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’yu oynattığı GİGA 4.5G servisinin detayları bu ayki sayıda, Ayın Konusu bölümünde yer alıyor. Ayrıca yine en iyi sanal gerçeklik cihazlarının derlendiği ilgi çekici bir konu da dergi okuyucularını bekliyor.

Uygulama bölümüne baktığımızda Türk Telekom’un geçtiğimiz haftalarda yenilediği Türk Telekom Müzik servisinin mobil uygulamasına ait incelemeyi en başta görüyoruz. Oldukça geniş bir müzik arşivine sahip olan Müzik uygulaması tasarımıyla da müzik dinlemeyi epey kolaylaştırıyor gibi görünüyor. Öte yandan Google’ın çevrim içi fotoğraf depolama ve yönetim servisi Google Fotoğraflar’ın uygulama incelemesini okumanızı da tavsiye ederiz. Oyun tarafında ise Dotsie ve Bakery Blitz gibi iki popüler oyunun incelemesi bulunuyor. Ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamaları da Mobil Dergi Mayıs 2016 sayısında listeleniyor.

İpucu bölümünde iPhone’da yer alan Borsa uygulamasının nasıl kullanıldığı anlatılıyor. Bu uygulama artık Borsa İstanbul’da işlem gören hisse senetlerini de gösteriyor, bu açıdan Türkiye’deki kullanıcılar için daha kullanışlı bir hâl almış oldu. Bunun dışında 4.5G ile artan mobil veri tüketimini daha iyi şekilde kontrol etmek için Android’de var olan Veri Tüketimi aracı mercek altına alınıyor.

Mobil Dergi’nin Haber bölümünde ise Nisan ayının mobil teknoloji dünyasındaki önemli gelişmelerini bulabilirsiniz. Mobil, sosyal medya ve bunun gibi alanlarda Nisan 2016’nın nasıl geçtiğinin özetini, önemli olayları Mobil Dergi sayesinde öğrenebilirsiniz.

Hızlı Bakış bölümünde ise geçen ay çıkmış HTC 10, HTC One S9 gibi cihazların öne çıkan özellikleri listeleniyor. Bu bölüm sayesinde her ayın yeni çıkmış mobil cihazlar hakkında en önemli bilgileri öğrenme fırsatını elde edebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin Mayıs 2016 ve daha önceki sayılarını iOS ve Android uygulamaları sayesinde ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER