Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Mart 2017 sayısında neler var?

türk telekom
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekomTürk Telekom’un dijital mobil teknoloji dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Mart 2017 sayısı yayınlandı. Bu sayıda Samsung’un 2017’nin hemen başında duyurulan ve Türk Telekom’da avantajlı tarifelerle satışa sunulan Samsung Galaxy A (2017) serisinin üç yeni üyesi; Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A3 (2017)’nin detaylı incelemeleri bulunuyor.

Ayın Konusu bölümünde geçen ay duyurusu gerçekleştirilen Android Wear 2.0 platformuyla gelen yeniliklerin detayları bulunuyor. LG Watch Sport ve LG Watch Style modelleriyle çıkış yapan Android Wear 2.0’ın yeni Google Play mağazasından kadranla kontrol gibi yeniliklerine kadar detayları bu bölümde irdeleniyor.

Uygulama bölümü her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Türkiye’de de kullanıma sunulan Citymapper uygulamasının incelemesini bu sayıda bulabilirsiniz. Ayrıca Chameleon Run gibi popüler bir oyunun incelemesi de dergide yer alıyor. Ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamaları da listeleniyor.

Hızlı Bakış bölümünden MWC 2017’de daha yeni tanıtılan bazı popüler telefonların detayları bulunuyor. LG G6, Nokia 3310 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde adından çok bahsettiren telefonlarla ilgili bilgileri Mobil Dergi’de bulabilirsiniz.

İpucu bölümünde ise uzun zamandır Türkçe desteği bulunan Siri mercek altına alınıyor. Birçok yeteneğiyle hayatı kolaylaştıran Siri’nin etkinleştirilmesi ve neler yapılabileceği bu bölümde epey detaylı şekilde anlatılıyor. Ayrıca geçen ay Nougat güncellemesini almayan Galaxy S7 ve S7 edge’de ekran çözünürlüğünün nasıl değiştirileceği, Chrome’da aynı ekranda iki pencere açma gibi yenilikler de İpucu bölümünün konuları arasında bulunuyor.

Mobil Dergi’yi ücretsiz olarak sunulan iOS ve Android uygulamaları üzerinden, yine ücretsiz şekilde indirerek okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER