Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Kasım 2016 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

türk telekom

türk telekomTürk Telekom Mobil Dergi’nin Kasım 2016 tarihli yeni sayısı yayınlandı. Yeni sayı da her zaman olduğu gibi birbirinden detaylı incelemeler, haberler, mobil oyun ve uygulama incelemeleri, ipuçları içeriyor.

Samsung’un eylül ayı sonunda resmi tanıtımını gerçekleştirdiği Samsung Galaxy A8 (2016)’nın detaylı incelemesi Türkiye’de ilk kez Mobil Dergi’de yer alıyor. Orta üst segment Android telefonu, Note 7’nin bazı yazılımsal özelliklerini bünyesinde barındırmasıyla dikkat çekerken, o telefondan farklı olarak tek parça metalin ağırlıkta olduğu bir tasarımla geliyor.

Ayrıca Türk Telekom tarafından müşterilere sunulan uygun fiyatlı dizüstü bilgisayar Hometech HTBOOK 14’ün detaylı incelemesi de Türk Telekom’un dijital dergisinde yer alıyor.

Mobil uygulama bölümünde birbirinden ilginç ve eğlenceli uygulamaların ve oyunların detaylı incelemeleri yer alıyor. e-Devlet mobil uygulamasının yanı sıra Mini Metro ve Plague Inc. gibi popüler oyunların detaylı incelemesi de Kasım 2016 sayısında yer alıyor. Ayrıca her sayıda olduğu gibi ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamalarına da dijital dergide yer veriliyor.

İpucu bölümünde iPhone 7 Plus’ın çift lensli arka kamerasıyla yapacaklarınıza yer veriliyor. Ayrıca iOS 10 ile birlikte Notlar uygulamasına gelen paylaşım özelliğine de yer veriliyor. Buna ek olarak Android cihazında verimliliği artıracak, daha kolay kullanım imkanı sağlayacak dokunmatik hareketlere de yer veriliyor.

Hızlı Bakış bölümünde ekim ayında duyurusu gerçekleştirilen mobil cihazlarla ilgili bilgiler yer alıyor. BlackBerry DTEK60, Xiaomi Mi Note 5, Xiaomi Mi Mix gibi popüler cihazlar hakkındaki detayları dergide bulabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi ücretsiz

Ayın Konusu bölümünde ise iki farklı dosya konusu işleniyor. Türk Telekom’un hayatı kolaylaştıran, işleri hızlandıran Mobil İmza servisiyle ilgili bilmek istedikleriniz bu ayki sayıda yer alıyor. Ayrıca Google’ın, MadebyGoogle etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği Pixel, Pixel XL ve diğer donanımlar hakkında bilgiler de Ayın Konusu bölümünün diğer konusu olarak sıralanıyor.

Haber bölümünde ise geçen ay mobil teknoloji dünyasının öne çıkan gelişmelerini bulabilirsiniz. Apple ve Microsoft’un yeni bilgisayarlarına da Haber bölümünde detaylı şekilde yer veriliyor.

Türk Telekom Mobil Dergi Kasım 2016 sayısı ücretsiz olarak sunuluyor. iOS ve Android uygulamalarını ilgili uygulama mağazalarından indirip kurduktan sonra, Kasım 2016 sayısıyla birlikte daha eski sayıları da ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER