Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Haziran 2017 sayısında neler var?

Türk Telekom’un mobil teknoloji dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Haziran 2017 sayısı yayınlandı. Bu yeni sayı incelemeler bakımından bir hayli dolu; Türk Telekom’un avantajlı tekliflerle de sunduğu üç mobil cihazın detaylı incelemesi bu ayki sayıda yer alıyor.

Google Play

Öncelikle LG G6 ile başlayalım. LG’nin 2017 model amiral gemisi telefonu büyük ekranı, metal ve cam birleşimi, suya dayanıklı gövdesi gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Çift arka kameralı bu telefonun sunduğu deneyimi, çekilen fotoğrafları ve örnek videoyu LG G6 incelemesinde bulabilirsiniz. Bunun dışında Sony’nin orta segment Android telefonu Xperia XA1’in detaylı incelemesi de bu sayıda yer alıyor. Özellikle XA1 ile çekilmiş fotoğraflara bakmanızı tavsiye ederiz.

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods da bu ayki Mobil Dergi’nin İnceleme bölümünde yer alıyor. Kolay eşleştirme, pratik kullanım ve kaliteli ses deneyimi gibi özelliklere sahip olan bu kablosuz kulaklıkla ilgili epey detaylı bir inceleme dergide yer alıyor.

Ayın Konusu bölümünde geçtiğimiz ayın ortalarında gerçekleştirilen Google I/O 2017 geliştirici etkinliğinde paylaşılan önemli duyurular ele alınıyor. Android O, Google Asistan, Google Fotoğraflar gibi Google ürün ve servislerinde sunulan yeniliklerin detayları bu sayıda bulunuyor.

Uygulama bölümü de her ay olduğu gibi yine dolu bir içerikle okuyucuların karşısına çıkıyor. En popüler yüz tarama ve düzenleme uygulamalarından olan FaceApp’in detaylı incelemesinin yanı sıra Old Man’s Journey gibi ilginç bir oyunun incelemesi de bu ayki sayıda yer alıyor.

Hızlı Bakış bölümü de bu ay epey fazla sayfa sayısına sahip, ne de olsa mayıs ayı yeni cihazlar bakımından epey bereketli bir ay oldu. HTC U11 başta olmak üzere, Andy Rubin’in yeni telefonu Essential PH-1, Moto C ve C Plus ve bunun gibi modellerin detayları Hızlı Bakış bölümünde yer alıyor.

Haber bölümünde ise Mayıs 2017’nin mobil teknoloji gündemine hızlı bir bakış atma fırsatı sunuluyor.

Türk Telekom Mobil Dergi iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android uygulamalarını iTunes App Store veya Google Play‘den ücretsiz olarak indirebilir, daha sonra da ister Haziran 2017 sayısını ister daha eski sayıları ücretsiz şekilde okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER