Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Eylül 2016 sayısında Galaxy Note 7’nin detaylı incelemesi var

Türk Telekom'un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan aylık dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi'nin Eylül 2016 sayısı yayınlandı.
türk telekom
türk telekom
Türk Telekom Mobil Dergi

Türk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan aylık dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Eylül 2016 sayısı yayınlandı. Derginin bu ayki sayısında Samsung’un geçen ayın sonlarında, Türk Telekom’un avantajlı teklifleriyle birlikte piyasaya çıkan amiral gemisi Note telefonu Galaxy Note 7’nin detaylı incelemesi bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 7, suya dayanıklı gövdesi, her iki yanı kavisli ekranı ve suda da kullanılabilen S Pen kapasitif ekran kalemiyle kullanıcılara zengin bir deneyim sunuyor. Türk Telekom Mobil Dergi’nin incelemesi sayesinde bu telefon hakkında merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulacaksınız. Telefonla çekilen fotoğraflar ve örnek video da incelemede mevcut. Bu arada Galaxy Note 7 incelemesi ile birlikte Sony’nin şık tasarımlı orta segment Android telefonu Sony Xperia XA’nın incelemesi de Mobil Dergi’de yer alıyor.

Ayın Konusu bölümünde bu ay iki konu birden var. Türk Telekom internet ve mobil abonelerine her ay ücretsiz dakikalar sunan, bunun yanı sıra Türk Telekom abonesi olsun veya olmasın, tüm müşterilere hizmet veren Türk Telekom WiFi servisiyle ilgili detaylar bu ayın sayısında yer alıyor. Buna ek olarak, geçen ayın sonlarına doğru yayınlanan Android 7.0 Nougat ile birlikte gelen başlıca yeniliklere de dergide yer veriliyor.

Uygulama bölümüne baktığımızda yeniTürk Telekom Avantaj uygulamasının detaylı incelemesini görüyoruz. Bunun yanı sıra ibbEczane gibi yeni bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi uygulaması incelemesi de bu sayıda bulunuyor. Ayrıca Cooking Fever ve şu günlerde epey popüler olan Taxi Sim 2016 gibi oyunların incelemesini de okumadan geçmeyin.

İpucu bölümünde iPhone ve iPad kullanıcılarının ilgisini çekecek ipuçları bulunuyor. iCloud Drive servisini kullanmanın yolları, App Store’daki paylaşım ve istek listesi gibi özelliklerin kullanımı, aynı zamanda ebeveynlerin oldukça ilgisini çekecek; uygulama içi satın almayı kısıtlamanın yöntemi gibi ipuçları bir hayli işinize yarayacaktır. Android kullanıcıları da sunulan ipuçlarıyla Gmail uygulamasını daha verimli şekilde kullanma imkanı yakalayacak.

Haber bölümünde de Ağustos 2016’da mobil teknoloji dünyasında meydana gelen en önemli gelişmeleri bulabilirsiniz. Hızlı Bakış bölümünde de ilginizi çekecek cihazlarla ilgili özet niteliğinde bilgiler mevcut.

Türk Telekom Mobil Dergi ücretsiz

Mobil Dergi’nin yenilenen uygulamasını iOS ve Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tüm sayıları ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Ayrıca paylaşma, kırpma, yer imi ekleme gibi yeni araçlarla dergiyi daha verimli şekilde okuyabilir, ilginizi çeken yazıları hemen arkadaşlarınızla veya takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER