Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Ağustos 2016 sayısı yepyeni uygulamasıyla yayında

türk telekom

türk telekomTürk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi Ağustos 2016 sayısının yanı sıra yepyeni mobil uygulamasıyla okuyucularıyla buluştu. iOS ve Android uygulamaları güncellenen Türk Telekom Mobil Dergi şimdi okuyucularına daha zengin bir okuma deneyimi sunuyor.

Akıcı dili, kolay anlaşılır tasarımı ve yararlı konu ve ipuçlarıyla kullanıcılara en iyiyi sunan Türk Telekom Mobil Dergi’nin yenilenen mobil uygulamasıyla birlikte okuma deneyimi daha da üst seviyelere taşınıyor. İnteraktif unsurların yine ön planda olduğu dergide şimdi ilginizi çeken sayfaları veya haberleri, ekran görüntülerini kırparak Twitter, Facebook gibi sosyal ağlarda, e-posta veya mesajlar gibi doğrudan iletişim araçlarında kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

Mobil Dergi’de ilginizi çeken sayfalara işaretçiler koyabilir, ayrıca sayfalar içinde notlar alabilirsiniz. Bildirimleri açık duruma getirerek en son sayı yüklendiğinde bundan anında haberdar olabilirsiniz. Bunun yanı sıra abonelik seçeneği de Mobil Dergi’de mevcut durumda.

Türk Telekom Mobil Dergi Ağustos 2016 sayısında neler var?

Türk Telekom tarafından avantajlı tekliflerle sunulan HTC Desire 830 ve LG Stylus 2’nin detaylı incelemeleri bu ayki sayıda bulunuyor. Ayrıca Türk Telekom tarafından Vestel V Tab 7010 tabletle birlikte sunulan Vestel Venus V3 5070’in incelemesi de bu ayki sayıda yer alıyor.

Türk Telekom’un ayrıcalıklarla dolu dünyası Prime’ın yaza özel ayrıcalıklarının ve indirimlerinin ön plana çıkarıldığı Türk Telekom Prime dosyası da bu ayki sayıda Ayın Konusu bölümünde okuyucuları bekliyor.

Uygulama bölümü bu ay dopdolu ve birbirinden popüler uygulama ve oyunların incelemelerini barındırıyor. Yenilenen Tivibu Mobil uygulamasının incelemesinin yanında son günlerde oldukça popüler olan PRISMA, kısa sürede fenomen hâline dönüşen Pokemon Go, yeni çıkan ve epey ilgi gören NBA Live Mobile gibi uygulama ve oyunların incelemesini bu ayki sayıda okuyabilirsiniz.

Hızlı Bakış bölümü de epey dolu. Temmuz ayı içinde tanıtılan Asus Zenfone 3 Laser, Huawei Honor 8, BlackBerry DTEK50 gibi yepyeni akıllı telefonlar hakkındaki detayları bu bölümde bulabilirsiniz. Haber bölümünde ise geride kalan ayda mobil teknoloji dünyasında meydana gelen en önemli olayların özetini bulabilirsiniz.

Mobil Dergi Ağustos 2016 sayısını okumak için Mobil Dergi iOS veya Android uygulamanızı güncellemeyi unutmayın. Aşağıdaki kaynak bağlantılar üzerinden uygulamayı iPhone, iPad, Android telefon veya tabletinize kurabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER