Teknoloji

Türk Telekom’dan tüm mobil abonelerine ücretsiz internet

türk telekom

Dün öğle saatlerinde İstanbul ve çevresinde hissedilen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından mobil iletişimde sıkıntılar yaşanmıştı. Türk Telekom abonelerinden, depremin üzerinden saatler geçmesine rağmen hizmet alamadıklarına yönelik şikayetler gelmişti. Üstelik İstanbul dışında bulunan bazı Türk Telekom aboneleri de şebekeye erişimde sıkıntı yaşamıştı.

Türk Telekom gece ve sabah saatlerinde yayınladığı açıklamalarla yaşanan kesintiden dolayı özür dilemişti. Açıklamalarda sadece mobil iletişimin olumsuz etkinlendiği, sabit ses, geniş bant ve fiber altyapı hizmetlerinde sorun yaşanmadığını kaydetmişti.

Telekom operatöründen yeni bir açıklama daha geldi. Şirket, mesajında yine özür diliyor, ancak bununla birlikte tüm mobil abonelerine 2 ay boyunca ayda 5 GB olmak üzere toplam 10 GB mobil internet tanımlayacağını belirtiyor.

Türk Telekom’un yayınladığı açıklamanın tam metnini aşağıda bulabilirsiniz:

Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur.

Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.

Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER