Teknoloji

Türk Telekom Kenan İmirzalıoğlu ile yeni reklam kampanyasını başlattı

türk telekom kenan imirzalıoğlu

Türk Telekom, önümüzdeki dönemde kullanacağı kurumsal marka vaadini düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıda konuşan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, yeni marka vaadinin şirketin temsil ettiği değerler doğrultusunda belirlendiğini dile getirdi.

Türk Telekom’un “sihirli cümlesi” “Değerli Hissettirir” olacak. Ümit Önal, bu cümlenin Türk Telekom’un “temel duyarlılık noktasını” yansıtmasını hedeflediklerini belirtirken; bu cümlenin önümüzdeki dönemde şirketin kuracağı tüm ilişkiler için bir pusula olacağını ifade etti. Önal, bu yaklaşımın müşterilerle birlikte tedarikçi ve paydaşlarla olan ilişkilerde de geçerli olacağının altını çizdi.

Türk Telekom CEO’su sözlerine şöyle devam etti: “Teknoloji gibi dünyayı geleceğe taşıyan bir alanın liderliğini yapıyoruz. Geleceğin Türkiye’si için en ileri teknolojileri millî kaynaklarla geliştirmek ve ülkemizin ihtiyaç duyacağı yeni nesil teknoloji altyapısını kendi kaynaklarımızla sunmak için gece-gündüz çalışıyoruz. İşte bütün bunları yaparken de gücümüzü ülkemizden, bizi biz yapan değerlerden alıyoruz. Odağımıza insanı alarak geliştirdiğimiz ‘Türk Telekom Değerli Hissettirir’ söylemimiz de 17 değere işaret ediyor: İnsan odaklılık, cesaret, dürüstlük, samimiyet, yalınlık, liderlik, yenilikçilik, çeviklik, genç ruhlu, heyecanlı, toplumsal bir meselesi olan, sosyal sorumluluk sahibi, geçmişiyle barışık, yerli ve millî, değerlere önem veren, üretken ve paylaşımcı?”

Ümit Önal, Türk Telekom’da yeni dönemin müşteri odaklılık kavramı üzerinde inşa edildiğini belirtti. Fiber altyapının geride kalan 10 yıllık süreçte 10 kat büyüdüğünü söyleyen Önal, 2019’da 3,2 milyon yeni haneye fiber götürdüklerini dile getirdi. Türk Telekom’un 5G’ye en hazır operatör olduğunu vurgulayan Türk Telekom CEO’su, 2020 boyunca 5,8 milyar TL yatırım planladıklarını ifade etti.

Türk Telekom’un yeni dönemdeki marka yüzü ise ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu olacak. İmirzalıoğlu’nun oynadığı ilk reklam filmi, bugün itibarıyla gösterime girdi. Basın toplantısına katılan Kenan İmirzalıoğlu, “Türk Telekom gibi Türkiye’ye değer katan, ülke tarihine tanıklık etmiş köklü bir şirketle bu yola çıkmış olmak bana büyük gurur verdi” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER